|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 6:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Брадва за сайтовете хостове на популярни манги Публикувано на: Пон Юни 21, 2010 8:40 am |
|
popcorn girl |
|
|
|
Не знам -на мен не са ми искали пари за да чета манга. Наистина някои изискваха регистрация, но пари -поне за тези изброени по нагоре нямам спомен да са ми искали. Вярно - попаднах на един такъв, който ми искаше дарение/поне така го бяха написали /и го подминах, а относно аниме сайтовете дето искали 30 долара/примерно/за да си свалиш куп анимета-какво да кажем за тези от които все още сваляме куп анимета безплатно,защото подобна атака подсказва само, че е въпрос на време да погнат и тях/май бяха подгонили tokyotoshokan по едно време/. Съгласна съм за частта с авторските права, но има една малка особеност. Такива като нас дето живеят на г...за на географията как точно да четат седмичните издания-то и месечните не можем-пък и докато излезнат на английски .Да не споменавам финансовата страна-ние сме нерентабилна инвестиция-няма много хора тук, които могат да си позволят закупуването на това което четат вс седмица;не защото не искат-не могат да си позволят със вс надценки за тези по веригата. Може и да стане в някой слънчев ден, но по скоро ми напомня вица кога ще ги стигнем японците и отговора на господ"Ще ги стигнете ама аз няма да съм жив". Подобни сайтове ни бяха спасението и дано наистина да е вс чудо за три дни,че границата м/у имащи и нямащи пак се очерта много ясно-нета я беше позамазал.
|
|
|
Заглавие: Re: Брадва за сайтовете хостове на популярни манги Публикувано на: Съб Юли 03, 2010 12:43 am |
|
DiaDora |
|
|
|
мда,...тупурдията отмина поне за някои от мангите... качиха ги наново както се предполагаше ....само бедния читател аби нерви и време с глупости... Блича, Нарутото и Гуруя са ми ги върнали...ама Ла кордата и Ангелското убежище па ги пишат лиценЗЗ... нема угодия
|
|
|
|
Заглавие: Re: Брадва за сайтовете хостове на популярни манги Публикувано на: Чет Юли 22, 2010 12:05 pm |
|
trigun |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
Аз във темата за фенскусии вече яко си ги нахраних OM, няма нужда пак да го правя. Само ще цитирам един ред от статията, която предостави Logrus: “Ние вече никога, ама абсолютно абсолютно никога, няма повече да ви лишим от вашите книги. Освен ако не ни се налага.” А защо се опитват да ни лишат от мангите ни тогава? Ние сме си във правото да си четем книги и манга онлайн, никой не може, а и няма право да ни отнема това право (сори за повтарянето). Пък и то ще стане като с ThePirateBay навремето - спряха го за един ден и после пак си почнаха хората, все едно нищо не е било. И тук ще е така. Ще имат някакъв шанс да успеят да наложат смешните си искания само ако спрат интернета, баси.
|
|
|
Заглавие: Re: Брадва за сайтовете хостове на популярни манги Публикувано на: Пет Сеп 17, 2010 2:05 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
чудех се къде да го пльосна следното Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
това ми го дава при опит да отворя http://keishou.net/ , а малко по-рано нямах този проблем ... та дали е някаква техническа неизправност, или са ги погнали п.п. ако въпроса ви се стори глупав, хвърлете камък по мен
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Брадва за сайтовете хостове на популярни манги Публикувано на: Съб Сеп 18, 2010 1:39 am |
|
DiaDora |
|
|
|
да пак са ги качили, ...иди ми, доди ми..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|