|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 16, 2010 1:20 pm |
krumisimo |
|
|
|
По време на Пейн арката Минато каза на Наруто, че навремето като се изправил срещу "тОбитдара Сенжу" (лол) онзи прозрял всичките му ходове... Е явно не е било така...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 16, 2010 2:32 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
SayanMk написа: - Тобирама Сенджуу Може да е някой Сару тоби по същата логика...
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 16, 2010 4:50 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Минато е голяма машина е. Мисля, че е по-умен и от Шикамару. Това е може би най-епик нинджата в цялата история до сега. Сигурен съм, че Минато сега ще размаже маскариния (при което маскирания ще си ближе раните, а може би и от изхода на тази битка е загубил много от силите си (смисъл Итачи беше казал, че сегашния Мадара няма нищо общо с този от миналото). Все пак трябва да го смачка, при което да отиде и да смачка и лисо. Само не ми е ясно, защо Сандайме не е разбрал за Мадара и прочие ? Минато си помисли, че трябва да каже на Сарутоби, а все пак след като сийлва лисицата има време да отиде при Наруто etc. Би трябвало 3тия да знае, но защо не е предприел мерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 16, 2010 5:10 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
SayanMk написа: 3. Размаза тОбитдара Дето никой не мой да го пипне... К'во речи? В този чаптър трима персонажа ми се издигнаха още в очите: Четвъртия - малко техники - много разновидности. Преди не го мислех чак за кой знае какво(Итачи левъл някъде), но след този чаптър, според мен отстъпва само на нинджи като Рикудо, Пейн, Третия, Първия и Мадара(в разцвета на силите си). Третия - преди всичко около него беше само хайп но ето, че дори и на стари години(според Минато) може да одържи лисицата(без bloodline-ове, и тем подобни). Втория - може би най - гениалния Hokage. Най - великия water manipulator(дали тези обемни водни техники, далеч от воден източник не са именно благодарение на space/time jutsu-то?), Edo Tensei, Space Time jutsu... колко ли луди са били тези Kinkaku Force за да го победят?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 16, 2010 10:38 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Цитат: Втория трябва да си мъртвичък А каква е гаранцията, че техниката (която той е можел да използва също) може да призове само реално мъртви хора? Имаш му тялото - имаш техниката. Цаката е да имаш тялото. А сме виждали хора със сменящи се тела + тОбидара Сенджу няма мн мн тяло... Това не е гаранция.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Юли 17, 2010 4:34 pm |
|
6iblio |
|
|
|
2рият е мъртъв, защото за техниката на Оро за призоваване на мъртвите, се използва тялото на случаен човек за да съхрани душата на този, който искаш да "възкресиш" ===> 2рия трябва да си е мъртъв... Иначе чаптърът беше як, голяма машина е Минато. Надявам се, че в края на цялата тази история с нападението на лисицата, ще видим лицето на човека зад маската, защото според мен точно заради това Кушина разказва всичко на Наруто.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|