Аз се дразня,че в последните доста чаптъри почти нищо не виждаме от Иппо вече. Само другите се въртят то от толкова много на клона и 2000 чаптъра изглеждат малко ако за всеки отделят по 10 чаптъра+ на мач И сега пак ще върти около Итаги и израстването му само до края на турнира ще са сигурно 100 тина чаптъра само итаги
Публикувано на: Пет Ное 19, 2010 11:20 pm
deathrazor
Аз също не съм фен на хлапето и не ми харесва да гледам толкова много глави с него,но да не забравяме колко проточена беше битката на Иппо,така че малко чаптъри с други герои идва като добро разнообразие. Според мен след този турнир ще видим следващата титла на Такамура и чак тогава Иппо.
Блаааа до 800+ чаптъра сам и за толкова чаптари почти нищо не се е случило. Досега само Ипо трябваше да е не световен а междугалактически шампион Жалко, толкова много ми харесва анимето, ама мангата е мн бавна, мудна. Поне смеха (особено с ТАКАМУРА - САН !!!) ме съсипва. Има много епик моменти
споко и до 900+ пак ипо е далече от световен шампион занимава се с поредния Title defense. След него ще има мач с Итаги. И чак тогава ще мисли за Света. А на всичко отгоре до тогава Такамура ще има ли титле дефенс. Аоки и другия няколко мача на онза Маиа също мач и изобщо няма край. Според мене ще е много по интересно автора да прати Ипо за световна титла да бие 1-2 ма и да изгуби. Да тренира да се провали веднъж срещу световния шампион. Стига вече с тия защити!
^доста безмислена битка ще е. Нито опонента е силен ими и handicap. Само ще ни изгубят 10~чаптъра с него и после другите докато минат битките си и пак е ипо ще мине една година поне.
Хахаха много близко ironwill хаха тоя идиот Такамура, така да ме кефи. Легнах с пръдните Мангаката мудни чаптъри вади, почти нищо не се случва, за 19 страници нищо
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения