|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 10:30 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 17, 2010 4:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3291.gif) |
6iblio |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Як чаптър, освен края, където отвлякоха тъпия скелет... Според мен няма всички да станат по-силни преди да се съберат, но ще имат нещо като основа, в следствие на това, което са изживяли, докато са били разделени, и след като се съберат, ще доразвият това, което вече са научили.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 18, 2010 12:47 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=35339_1339598183.jpg) |
`FireStarter` |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
И така,прочетох всички глави от там където е анимето.Въпреки огромния ми скептицизъм и това че мислех че е доста прехвалена манга,с ръка на сърцето трябва да кажа че това е най-епичната манга,която съм чел и надминава дори досегашния ми любимец Dragon Ball.Супер драматични и епични моменти и герой,а на чаптъра със смъртта на Ace с мъка си сдържах сълзите.Само се надявам да продължи по същия начин,а да не възкръснат изведнъж геройте и натам да има повечко смърт,защото именно така се качва напрежението и става супер драматично.Можеше да има и повече жертви в войната,но както и да е.За справка давам последната книга за Хари Потър,можеше да се усети истинска война,половината,ако не и повече от да ги наречем второстепенните герой измряха.Така се придава едно усещане за реализъм и можеш да усетиш,че наистина битката е на живот и смърт и няма повече място за детски игрички.Не знам защо,но цялата история за Хари Потър много ми напомня за one piece:огромен свят,в който има множество разнообразни герой,започва доста като за 11,12 годишни,и постепено става все по-сериозно и обстановката става мрачна,та надявам се че one piece ще продължи да се развива в същия дух
_________________ http://myanimelist.net/animelist/firestartera
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 19, 2010 3:06 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34184_1242734472.gif) |
Pinko |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Трябва да стане една идея по-сериозно понеже има хора които го следят от 10-12 години. Вярно че и шонен-а като цяло е за друга възрастова група, ама ще трябва да с опита и да балансира по някакъв начин Ода - засега мен лично все още ми е интересна мангата, ама като акъл може би успешно спадам в нужната група за шонен жанра ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Като прочетох превода качен в Оне Манга - видях че нами е откраднала записките с науката за времето, имаше и други разминавания с този на Мангастрийм който беше кофти за мен - ок че бързат ама много неща включително и за Зоро и Михаук тама нямаха никаква логика като говореха, а тук има - както и за Франки.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|