Минато е Бог
1. Убиха жена му и той е с всичкия си
2. Си прай лисицата смешна.. Oh wait... тая си е смешна от 20 чапъра насам
3. Размаза тОбитдара
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Дето никой не мой да го пипне...
lcool написа:
Правилно ли разбрах или и 2рия е имал space-time-jutsu ?
Да.
НО! БТВ...
Ето ви една тероия дето не съм чувалочел поне....
Хрумна ми и на мен точно от думите на 4тия...
тОбитдара, както наричам галено този герой, веднъж назовал се Тоби, после Мадара, който спекулирахме, че е Обито или братчето на Мадара и още има шанс да е така... всъщност може да е 2рия Хокаге
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
Time&Space джутсу да владееш в такава перфекция е маааалко странно... и да се появиш от нищото. Кога Мадара е владял такива способности в реалния си живот?? А втория е! Това е ФАКТ, щом 4тия го казва... Нищо чудно Мадара да е дал/да са му взели окото и да си го е сложил който и да е... в тая манга очите са като носни кърпички.
И сега ест.- от къв зор, като втория е от Сенджу клана, мой да питате. А мотивации много...
- Не знаем как е умрял Хаширама, БТВ.... (т.е. да- предполагам, че може Втория да го е шмугнал)
-
Тобирама Сенджуу, както е реалното име на Втория... се води загинал героично, предавайки титлата на 3тия, жертвайки се да ги спаси срещу Кинкаку отряд. От къде се знае, че такъв отряд е имало, че той се е бил с тях, че е умрял, че те не са били негови хора и прочее?? НЕ СЕ знае.
- Тобирама винаги е бил в сянката на брат си...
- Тобирама е сключил премирие с Учиха Мадара?? и е имал бая политически възгледи... и е създал полицията на Учиха...
- Може ли човек с времево-пространствени техники като на четвъртия да загуби срещу 20 елитни нинджи, за които бъкел не знаем дори?
Така... сега вече Тоби ми е с +1 персонаж зад маската
тОбитдара Сенжу, ще му викам от сега нататък
Още 200 чаптъра и името му ще ми отнема 2 минути писане