Дата и час: Съб Фев 08, 2025 9:45 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 44 от 50 [ 741 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Чет Юли 15, 2010 9:01 pm 
Аватар

@`firestarter

550-та глава някаде.

МнениеПубликувано на: Чет Юли 15, 2010 11:51 pm 
Аватар

Зоро и Михолк :shock: :shock:
Франки = НАЙ-ГОЛЕМИЯ !

МнениеПубликувано на: Чет Юли 15, 2010 11:52 pm 
Аватар

Bwahahhaha на Франки.

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 12:11 am 
Аватар

SayanМк беше казвал едно време, че това трябва да е дома на Михоук :lol:
Франки iz supaaa

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 12:20 am 
Аватар

Зоро явно това ще му е тренировката. Да стана по-силен , издръжлив и така нататък. Михаук ме радва явно е на страната на нашите или поне иска да им помогне докато станат на неговото ниво.
Нами пак прави някакви щуротии :) Само че сървъра явно не може да понесе трафика и зарежда бавно :)
Ахаха Франки наистина е супер идиот :) Дано е прибрал някой от плановете или поне да ги е запазил дори като идея :) Принципно за Плутон си ги държеше в него. Интересно той как ще се измъкне ?

За следващата глава остават Робин и Санджи ? Предполагам за Робин ще има повече, а Санджи ще се срещне с Иванков и така.

Макар че Усоп не го знам как ще се върне все още.

Накрая това : Everyone has serious issues :D Ахаха отвлякоха Бруук :) Аз си мислех че нямало повече страници :)

Доволно дълга глава 20 страници или 20 и няколко май.

Явно със следващата ще свърши с екипажа и ще видим какво ще става после.

Последна промяна Pinko на Пет Юли 16, 2010 12:39 am, променена общо 2 пъти

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 12:38 am 
Аватар

Заеби Усоп аз ми е чудно Зоро как ще се прибере :lol:
Човека в еднопосочен път се губи а сега трябва да прекоси морето без компаса :doh:

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 3:04 am 
Аватар

damz Саянски позна за дома на Михоук :thumb: браво браво

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 6:15 am 
Аватар

Аз предпочитам усоп да си остане дебел и без това той е сложен като комедиен герой смятам че ще е още по смешен както е сега :P само като си го представя в битка как се опитва да избяга както прави по принцип и падам от стола :P а иначе много ме разочарова този чаптър няма лошо да покажат какво става с екипажа но да не го правят точно след толкова важен момент за Лъфи сега трябва да чакаме до следващия чаптър ако не и даже до по следващия защото останаха още герои за които не са показали какво става с тях а да не говорим че и в следващия чаптър ако съобщят че ще има и почивка ептем отиде ...

"We Are of Piece Always"
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 7:18 am 
Аватар

deathrazor написа:
Заеби Усоп аз ми е чудно Зоро как ще се прибере :lol:
Човека в еднопосочен път се губи а сега трябва да прекоси морето без компаса :doh:

http://www.onemanga.com/One_Piece/387/09/ :lol:
ODA OWNSSSS!!!!!!! :rocknroll: :rocknroll:
Акаину -> Якуза!? :lol:

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 9:35 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

meh написа:
В ХОУМЛЕНДА НА МИХОУК МАА ФАКАААЗЗЗ :taz: :taz: :taz: NOOOOUUUUUUU~~~~

NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :taz: :taz: :taz: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll:
Ода ако не ги отренира сите преди да ги върне ще псувам :x
    Усоп срещна смелчага и остров пълен със страхотии за преодоляване ;
    Робин срещна мрака и надеждата в него;
    Нами срещна метеоролози и магьосници;
    Франки 100% е прибрал няколко принта в хладилника за кола и най-вероятно абс. нарочно е взривил всичко. Аз очаквах на сл. стр. да видя как всички се обръщат към него с цел да даде време на Лъфи или нещо от сорта. Това още не е късно да се случи. И е видял доста интересни работи там. И впрочем какъв по-добър начин да сгрееш един остров?!?! Гаранция ще постигне това, което Вегапънк е искал, но не е направил щото е щял да се самоубие. А Франки е машина!!! Буквално лол!
    Чопър моеше да е доста по-добре измислено. Тия птици да се окажат хора в 7мата си фаза и да го научат да си контролира звяра... ;0
    Торбата с кокали дано я продадат за милиони и да го сварят за кучетата, толко все-по безинтересн ми става тоя герой, че ми се гади от похабените страници за него...
    Съни най-вероятно очаква екипажа си в някое диво море, в което ще се срещнат. Едва ли е на Шабонди, по-скоро е на фишмен айл...
    Санджи следващата глава искам да го видя палещ цигара с думите "ноу тайм фъ диз ши-" и всички около него пребити + два горящи крака и в тоя момент Ива се прибира (с Бон-чан :С ??) ...

И най-важното...
    ЗОРО СРЕЩНА МИХОУК МАА ФАКАЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: E, не срещна учителя му, както се надявах малко, но това е доста по-добър вариант. Това с маймуните дето каза имаше предвид следното - мамунките виждат какво прави Зоро и в сл. чап мое му теглят ТЕ ОниГири-то. Това става, когато си притиснат до стената... Зоро е в тяхното положение от преди години. И той също трябва да действа като тях. Или да го кажем по-простичко. МИХОУК КАЗА НА ЗОРО, ЧЕ ТРЯЯ СЕ МЛАТОСВА С НЕГО И ДА СЕ УЧИ :taz: :taz: :taz: :rocknroll: :rocknroll: :taz: :death: :skull: :kicking: :taz: :taz: Или дори да не е точно с него нали...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 11:57 am 
Аватар

Така първите от екипажа, с които ще се събере Лъфи ще са Чопър и Нами, което е и най-логичното. Чопър да лекува нашия човек а Нами да ги навигира към останалите от екипажа или изобщо да ги ориентира на където и да било.
Освен Робин и Санджи изпускате един от най-важните от екипажа а именно Кораба ни :D
Естествено най-големия ъпдате в отношение на power ще отнесе Зоро при Михоук все пак като first crew men трябва да е машинка. А другите ще са се леко ъпдатенали в разни сфери.
Интересно ми е дали Перона няма се присъедини към Лъфи било то и временно. Също тъй като препрочетох 49 волум в собствените си ръце забелязвам,че може да има нещо повече станало при срещата на Кума и Мориа в трилар бак? С което да се обясни неговото изчезване.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 2:32 pm 
Аватар

Мориа засега се смята че е убит от Фламинго по нареждане на Горосей.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 3:31 pm 
Аватар

Това че острова на който попадна Зоро се оказа хоумленда на Михоук е адския фейл.

Обаче това със Франки беше епично. :lol:

И не искам да показват каквито и да е тренировки на нашите. Всмисъл ако има нещо такова да не ни губат времето с него, а само после под вида на няква техника или нещо подобно в битка и да кажат че от острова са го научили.

А това че Чопър казва Luffy again може по 200 начина да се разбере + че моеж да не е точен превод.

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 4:40 pm 
Аватар

Ще пробвам да отгатна във вестника какво е пишело - евентуално за Франки как взривява лабораторията на Вегапънк , и да обвинят Луфи понеже му е капитан или нещо подобно. Тогава това "not again" на Чопър може да е като пак е направил някоя беля , ама може и баунти да е .

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 6:02 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

kidamy написа:
Освен Робин и Санджи изпускате един от най-важните от екипажа а именно Кораба ни
SayanMk написа:
Съни най-вероятно очаква екипажа си в някое диво море, в което ще се срещнат.
Не очкавай да ти го покажат като всички останали какво му се случва... +Лъфи няма нужда от навигация като е с Рейли и Рибока...
Pinko написа:
Мориа засега се смята че е убит от Фламинго по нареждане на Горосей.
Според теория на spiralkinda(!) обаче, коят е супер-добра според мен, Горосей са следващото ниво , което командва и Вегапънк, което е наредило създаването на Кума. Тъй като са видели колко нестабилна сила са шичибукаите, са решили да си направят собствена армийка. Вече имат армада от Пацифисти направени по Кума, вкл. самият той. Фламинго не е убил Мория. Той работи именно за тях. И тъй като Мория не става за битка вече - време е да го ъпгрейднат. (!)
Мн добре ми звучи...
Pinko написа:
какво е пишело - евентуално за Франки

бтв тия образни на Фуранки на фона на взрива е все едно е героично починал при взривяването на вражеската база >,>
Но това няя как да стане. Все пак е възможно де, но както каза Фалкона има още 199 варианта :lol: Би трябвало да пише и за революционерите, които разбиха северната тирания...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 44 от 50 [ 741 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]