Logrus написа:
а момента в който Луфи сложи шапката на главата на плачещата Нами - безценен.:
T__________T fur evah!!
Кроки е най-готиния зъл герой!
Инак и аз искам още ТАКИВА приключения >.> А арката на Робин, точно на тоя панел дето пусна, ми стана любимата манга и ми е може би любима арка, щото и там съм като Франки -> T__________________T + там подпалиха знамето и ... oh shi... Y_______Y
Добре, че са тия моменти...
Nocturno написа:
Много ми се иска да се събират поетапно, а не всички в Шабонди.
Дадан супер много ми хареса как реагира на появата на Гарп.
Изобщо замислялили сте се как едно време точно тези епияни моменти бяха доста по-редки.
И мене
И мене
Не е также. Преди имаше супер-епичните моменти и по-начесто даже. Проблема дойде от ТрилърПарка, там историята запада..
iRoNWill написа:
Хаки според много хора е Асура и огнения крак на Санджи(защото не му изгаря панталона....май)
Аз съм от тях.И бтв в анимето Зоро на 2-3 пъти проявява хаки като на Лъфи. *момента с ображдането от лоу-лайф пиратите на шабонди кат се беше загубил*
590 малко ме натъжи. Реакцията на Дадан § всички останали.. беше трогателна. Бих се простил с Ейс, макар, че чувството ми на скептицизъм все още не ме е напуснало... дано си остане мъртъв. >.> Тъпо, че не показаха Съни/Мери като част от екипажа. И бтв нз колко от вас знаят/са гледали в анимето/, че реално Мери не е мъртва, а се преражда в Съни. Това само в анимето го има...
Радвам се, че се върнахме на тема екипаж и в темата в мангата. Пак има някви загатвания, че може да се отренират тия, ма па те вестници намерили да четат... баси информираните хора.. от кога така? Усоп го игнорвам..
Чопър какво е прочеллл... споменава Лъфи и е шокиран. Т.е. е нещо което ЛЪФИ е направил и е правил и преди... Ма не ми се догатва : ) Успех на залагащите лол =0 Радвам се, че чухме думите на Кума, макар и последните му...
Рейли е чудовище...
А хората носещи Д., общо взето го обясниха вече какво са.. - хора носещи огромни промени със себе си, понасящи времето, света и хората около себе си.