Дата и час: Съб Фев 01, 2025 9:37 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 6 [ 81 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2008 3:35 pm 
Аватар
OnizukaKun

Тъкмо прочетох последните чаптъра...просто една от любимите ми заглавия!
Завърши една велика творба!

Аз също мога да ти дам линк, виж във връзки или направо тук - http://animes.no-ip.biz/Shin%20Angyo%20Onshi%20%5bc%5d/
Освен ако нямаш последните 10тина страници преведени
CaBa

Същото имам и аз...

Последна промяна Kippei на Съб Юни 07, 2008 4:52 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2008 6:31 pm 
Аватар

Аз прочетох на KORAB-scans 17 волюм , вярно малко кофти се чете, но не можех да го оставя :(

точно в момента не мога да напиша нищо, мангата ... дано има още един чаптър , макар че се съмнявам ... всъщност това е краят, да ... :(

брилянтна творба

п.п. една идея по-чувствителен да бях и щях да се разрева :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2008 1:30 am 
Аватар

И така дами и господа - la grande finale :ave:

Искам да благодаря на всички, който създадоха и помогнаха на тази манга да стигне до ... ъъъъ мен :P както и специални поздрави на Фей, която е главната виновница да почна и най-вече да продължа (от един момент нататък) мангата - благодаря още веднъж на всички. Беше изключително преживяване.

ANGYO ONSHI NO ODEMASHI DA!*

*имам само най-смътна представа, какво би трябвало да значи това гегеге

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 5:49 pm 
Аватар
Masaka?!

Почистих малко темата... много малко хора са коментирали края.

То всъщност и аз няма да го коментирам, една от най-велите истории, които съм чел дори до 'fast-forward' момента с писмото към умрелите, сватбата, и т.н.(макар, че можеше и без него). Стигаше само счупеният махай и пичът, който извика "ANGYO ONSHI NO ODEMASHI DA!"

Профил  

Заглавие: Re: :: Shin Angyo Onshi ::
МнениеПубликувано на: Чет Юни 17, 2010 11:07 pm 
Аватар

Една от четирите ми любими манги.
Трябва да се прочете просто. Няма как да не се хареса историята или арта. А по-епични битки в манга не съм виждал досега. Зверовете ftw, Kaidaten като малка /от SAO Gaiden-a/ ftw, Yaguja ftw, Munsu ftw, Sando ftw, Won Sul ftw, phantom soldiers ftw !

Фани ♥
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 11, 2010 12:41 pm 
Аватар

пробвах да я чета нещо не ми харесаха първите 2 чаптъра може да се напъна поне до 10ти да видя дали няма ме заинтригува

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 04, 2011 11:23 pm 
Аватар

necro'd

Невероятно заглавие.
Бях я почвал преди време, обаче само няколко чаптъра. Наистина тръгва малко бавно, но со заслужава всяка секунда.
Великолепен арт. Страхотна история. Уникална атмосфера.
Веднага се нарежда при любимите ми манги/манхви. Дори не само, защото е депресарска, а аз харесвам депресарски неща. Просто Shin Angyo Onshi e нещо брилянтно.
Бтв, замалко да се разплача на няколко места, ако бях малко по-емоционален, със сигурност щях да си поплаквам на някои глави.

Май трябва да благодаря на едни хора, които ме побутнаха да й дам пак шанс. хD

МнениеПубликувано на: Пон Юни 06, 2011 2:32 am 
Аватар

Факт, който винаги си заслужава да се отбелязва, но това е мангата с най-добрия флашбек ЕВЪР!!!
Сякаш всичко до него е било просто за да разберем какво всъщност се случва във флашбека.

Подозирам, че дори и мангаките не са знаели, какво правят като са я писали/рисували мангата :D

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 2:35 am 
Аватар

И аз се съмнявам да са знаели отначало как ще се развият нещата. Може да са имали най-обща идея де. Факт е, че се е получило невероятно.
Бтв, с този флашбек се е получило страшно добре. А и то половината история е там. :lol:

МнениеПубликувано на: Вто Юни 07, 2011 6:55 pm 
Аватар

супер велика манга :rocknroll:

it's just a way to kill time.
ИзображениеИзображение
http://sig.anidb.net/redirect/25945/JNorC/
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 08, 2011 10:17 pm 
Аватар

WrathOfGod написа:
Бях я почвал преди време, обаче само няколко чаптъра. Наистина тръгва малко бавно, но со заслужава всяка секунда.
D

Нормално да тръгва малко бавно :D При повечето манги(и вариациите) кажи-речи е така. А и мен точно в началото най ми допадеше... след като Сандо напусна крилото на Мунсу, малко сад-нах, да не говорим пък, когато буренцето Банг Джа(а това беше наииистина раничко) се появи, и изяде всички потенциални Сандо панели(или може би, просто началото ми харесваше повече, защото знаех, че ми остава още доооста докато свърша тази уникална манхуа. С останалото съм съгласен.

П.П. Аз пък доколкото помня почти през цялото време, докато я четох сълзях, тъй като просто нямаше спирка(почти) докато не я завърша :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 17, 2011 7:27 pm 
Аватар

Много добро заглавие, жалко, че има само един филм и той доста се отклонява от историята... :?
Е, дано все някога направят анименце с добър арт :roll:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 22, 2011 11:19 pm 
Аватар

Днес прочетох манхата и останах удивен от нея. Просто невероятно добра манха. Наистина и на мен ми напомня на Berserk но много сериозно започнах да мисля, че е по-добра особено с мудното и излишно разтягане на Berserk в момента. Ако се чудите дали да я четете просто започвайте.Мен в началото ми напомни малко на Ubel Blatt но в последствие разбрах, че е нещо съвсем различно от всичко останало.
Ще направя няколко спойлера та ако за първи път откривате тази манха по-добре не четете!

Само на мен ли ми се струва, че края беше малко набързо?В началото много подробно и приятно се развиваше докато на края всичко стана много бързо и голямата битка дойде доста бързо поне според мен. Въпреки това всичко беше superb. :thumb:
Интересното нещо поне за мен накрая беше новия Angyo Onshi като си помислих, че нашия човек се е преродил но преди това го дадоха да си почива на небесните поля та сигурно е някой друг отворко като него :( :)
Иначе мангата наистина си струва четенето и в най-скоро време ще я прочета отново защото е трудно всичко да се асимилира в един прочит.Просто всичко в нея ти дава доста над което да помислиш :? :wow:
И края беше един много приятен и в същото време подозрителен.Всички продължиха по пътя си.Светът не се е променил кой знае колко и се появява нов герой, който продължава да се бори със неправдата но в същото време това трябва да означава, че ще се появи и нов Аджите. Просто едно невероятно ръчкало за съзнанието :pokey: Дано някога направят достойно аниме по тази манха.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2011 4:52 am 
Аватар

hellcreep написа:
Само на мен ли ми се струва, че края беше малко набързо?В началото много подробно и приятно се развиваше докато на края всичко стана много бързо и голямата битка дойде доста бързо поне според мен. Въпреки това всичко беше superb. :thumb:

мне, не само на теб, колко и да ме удолетворява краят, т.е. чувстваш, че повече от това, няма накъде да продължи, битката свърши прекалено бързо, а очаквах че ще поне ще се разтегли в няколко чаптъра.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2011 8:54 pm 
Аватар

Мхм наистина е така но пък така поне нямаше излишни ревливи коментари като в повечето други манги където се обясняват супер подробно в любов преди да умрат :lol: Абе не знам май просто не исках мангата да свършва :?

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 6 [ 81 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]