|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 7:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Сря Юли 07, 2010 3:19 pm |
krumisimo |
|
|
|
А така... Мая показа как трябва да се трепят "зомбита" - с брадва... А тия от HOTD цяла серия ми се мъчат с пръчка и бухалка... Първи епизод доста приятно ме изненада... Засега смесицата от хорър и комедия е много добра, а анимацията направо ми гали окото... Накрая директорът като говoреше очаквах някой да му рече: "Директоре, не може да правите превю, защото сте мъртъв!", а то главата му била наобратно... И не помня от кога не бях виждал истински хора в аниме ED... :О HepMu написа: ЛОЛ Дори си сложих на декстопа , шотче как му гледа уя :}}} Тая сцена беше прайслес... Edit: Ryoka__ написа: Но все едно гледах Скуби Ду Особено това "My glasses, my glasses...", нали?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Сря Юли 07, 2010 11:03 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
На това аниме ужасно му липсва добро музикално оформление, но иначе ми хареса. И аз бях приятно изненадана от мъжкия полов орган дори и само като сянка Закога само цици ще гледаме
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Пет Юли 09, 2010 8:15 pm |
|
Nemessis |
|
|
|
това беше доста яко за първи епизод хем малко хорър , хем самата идея не съм я срещала преди( не че съм много опитно отаку...) арта е просто страхотен, дано и анимето да е добро до края а да не го разбозят
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Съб Юли 10, 2010 3:32 pm |
|
trancer4e4life |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Мда, епа беше много як. Оставам с впечатлението, че ще е добро. А и хумора си го бива . Арта е перфе . "My glasses! My glasses!" Дано не стане боза по-натам!
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Пон Юли 12, 2010 11:18 pm |
|
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
наистина става по-интересно чакаме 3-ти
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Вто Юли 13, 2010 2:09 pm |
krumisimo |
|
|
|
HepMu написа: A Maya трябва да стане следващата Best Female :> +1 И направо ме трепе отвсякъде с всичките си изражения, дето вади... Едит:
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Вто Юли 13, 2010 4:54 pm |
|
trancer4e4life |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Само с израженията си ли те трепе? С този буен характер може и академията да потроши . Засега е много добре направено анимето и Мая си има излъчването, но с тези шамари и хвърчащи предмети по Абе лееееееко дразни, съвсем леко. Малко ме напуши смях как му би един шамар и то след толкова бой . Само на мен ли ми мина през ума, че Мая и Абе може да завържат садомазохистична любов? Не чета мангата, но се надявам в бъдеще да се влюбят, но не любов тип хипер-романс . Снощи като гледах епизода, едно нещо ми направи впечатление - мина много бързо, бе. Имах чувството, че го изгледах за 5 минути. Очаквам 3-ти еп. с голямо нетърпение.
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Вто Юли 13, 2010 6:55 pm |
krumisimo |
|
|
|
То няма манга, само аниме е... Засега може само да гадаеш как ще се развият взаимоотношенията им...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|