|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 2:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: You're beautiful [K-drama] Публикувано на: Чет Авг 12, 2010 10:33 pm |
|
Ani |
|
|
|
Драмата е страхотна. Още щом прочетох резюмето ми направи впечатление. 4-та образа бяха уникални. Всеки със своите черти. Нямаха равни Образа на Го Ми Нам беше много комичен, а за погледът на Лидера да не говорим-- Убийствен Тези двамата ми станаха любимци и винаги си търся информация за тях. Дано направят и някой друг сериал с тях да им се насладим :*
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: You're beautiful [K-drama] Публикувано на: Чет Фев 03, 2011 6:01 am |
|
excape |
|
|
|
Днес, след толкова много време изгледах 5-ти и 6-ти епизод и вече знам със сигурност защо няма да го изгледам целия, както написах и преди, въобще не са подбрали подходящата актриса за сериала, нито прилича на момче, нито успява да го изиграе такова (няма никво сравние с Кофи принца) и макар в Три хевън да я харесах, тук направо не я изтърпявам за да изгледам и останалите епизоди, изкуственото и преглъщане, което прави през две минути, както и като прави някакви там муцунки пак през две минути, играта и е отвсякъде изкуствена, ако на някои им е непотятно защо не бие Ирис по рейтинг, аз се чудя, въобще кое ли ще бие, замисълът на историята е добър, клиширан, но това не пречи да е добър, дори Jang Geun Suk, който де да знам, напоследък ме дразни, тук не успя да ме издразни, даже на моменти ми е доста забавен. Пък химията между двамата главни хич я няма, и не мисля, че ако гледам следващите епизоди, ще успея да я открия.
|
|
|
Заглавие: Re: Link: You're beautiful [K-drama] Публикувано на: Сря Май 18, 2011 9:08 pm |
|
zdzdz |
Модератор |
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
|
Обявиха японски римейк на сериала. Ще се излъчва по TBS в петъците от 10. В главните роли ще са Takimoto Miori, Kis-My-Ft2’s Tamamori Yuta, Fujigaya Taisuke и Hey!Say!JUMP’s Yaotome Hikaru. Цитат: The Japanese remake has been in the works since last spring and the story will be based heavily on the original, with the female lead joining the band A.N.JELL while pretending to be her brother and ending up caught in a “love square” with the other three members.
Takimoto, who starred in last year’s NHK Morning Drama “Teppan“, will play the lead in a commercially broadcast drama series for the first time. In one scene in the remake, she will have to cut around 30cm of her long hair. Takimoto remarked, “If I’m going to play a boy anyway, I want to play a good looking guy, and want to be thought of as handsome by my own gender. I hope the guys from Johnny’s will tell me the secret to being seen as handsome and boyish.”
The male leads Tamamori, Fujigaya, and Yaotome are all starring in drama series for the first time.
Tamamori, who will play the role originally portrayed by actor Jang Geun-suk, commented, “In the original series, (Jang Geun Suk’s) facial expressions were vivid, so (I) want to properly do that part.”
Fujigaya and Yaotome commented respectively, “We all want to follow our dream with all our strength so that (the drama) can become a representative work” and “I’m looking forward to the scene where all of us play music together.”
According to a source, many of Japan’s top artists will be making cameos in the drama as themselves, and cameo offers have also been made to the cast of the Korean version. Jang sent the message, “I’m very happy that it is being remade. I am especially looking forward to what kind of character Tamamori-san will create for the role that I played.”
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: You're beautiful [K-drama] Публикувано на: Нед Май 22, 2011 5:06 pm |
|
PartyMonster |
|
|
|
Драма-рай се очаква xD Първо Йонгхуа с главна роля в нова музикална драма, после-Оуран, а сега и японски римейк на You're beautiful >w< И абсолютно одобрявам избора за главната роля- Tamamori Yuta /а дано не се окаже фейл откъм актьорска игра/ Не само Джанг се чуди как ще се справи с битчи ролята му и физиономиите xDDD Във всеки случай съм сигурна, че по-добър Джереми от Хонгки няма да има За главната героиня...не знам, ще се види в действие, макар че не ме радва нещо. :3 В крайна сметка кога ще почне?
|
|
|
Заглавие: Re: Link: You're beautiful [K-drama] Публикувано на: Съб Юни 25, 2011 3:58 pm |
|
PartyMonster |
|
|
|
Юта е велик, супер много му отива тая прическа! Перфектен е! Главната е също ок, ама Джеремито, както и предполагах, не може да замени Хонгки... * пуска клипчето и попада на момента ,когато новият Джереми се усмихва* * задавя се с чай* ... Станал е идол, защо, по ябълките, не си е оправил зъбите....Не, че не съм го виждала и при други актьори и певци, ама си е бая неприятно. Щеше да е поне 40% по-хубав с не толкова фрапираща усмивка... / зла съм, знам xD/ Колкото до китариста- става, но Йонгхуа беше далеч по-готин. Нищо, тоя път поне няма да ми е жал за персонажа му, защото Юта обра точките отвсякъде.
|
|
|
Заглавие: Re: Link: You're beautiful [K-drama] Публикувано на: Съб Юни 25, 2011 8:25 pm |
ukio |
|
|
|
Нямам идея, как ще изглежда драмата на японска земя, но Тама-чан наистина е много променен. Желая му да се справи с ролята! И аз не мисля, че Хикару е подходящ за Джереми. Той направи такъв забележителен старт в Ortros no inu, че ми се искаше да продължи с подобен род драми. Дано да е забавно и интересно!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|