|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 2:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Юли 03, 2010 10:38 am |
radi13 |
|
|
|
Logrus написа: хм ако Минато не му се беше подчинил (на всички ни е ясно как продължава историята, след последната страничка на 500 чаптър), а примерно беше взел жена си и се бяха телепортирали и по този начин запазили Кюби, резултатът щеше да е много на малко за Коноха Губят жената на третия + няколко АНБУ, Минато обаче с Кишина (Кюби хостът) са в безопасност научават за тайния си враг селото не бива разрушено от Лисо + никой друг не умира евентуално Наруто умира (зависи, но все пак може и да не бъде препариран, докато е жив има някаква стойност като заложник) Минато и Кишина щяха да одерат жив Мадара Орочимару никога нямаше да посмее да припари до Коноха, никога повече опитът за преврат на Учихите няма да се развие така (ако въобще посмееха да заговорничат) .... И нямаше да има аниме(щом наруто умира) А и да не умира щеше да е един обикночен живот(кюби нямаше да е в него, превратите, орочимару) Все пак киши е решил така
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Юли 12, 2010 3:44 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Eovin12 написа: Тази вечер така и такa не трябва да спя....та да си запълня мaлко времето. За името на Йондаиме,ами както казах когато Наруто подписва договора за призоваване на него се виждат три имена: Джирая,Узамаки Араши и Наруто.....(превода е правен от човека които се претполага , че знае японски).Много възможно е този Узамаки Араши да е бил четвъртият.Ето го и въпроният свитък: Въпреки,че за да съм честна името преди Наруто почти не може да се чете сякаш този на когото е е писъл не с ръцете си,а с краката.А и Наруто би трябвало да е забялязъл,че някои с неговата фамилия се е подписла преди него,но като си знам Наруто той едва ли е убърнал внимание какво пише в свитъкът. Аз претполагам ,че Джирая е преподал тази техника единствено на любимият си и най-способен ученик Йондаиме,затова и си мисля,че би трябвало след Джирая имено четвъртият да се е подписъл. Но оргиналният kanji за името Араши е това, но някой японци пишат на оделен диалект ,които доста трудно се чете: Самата аз се обърках...... Първата kanji в свитъкът малко прилича на този за"Араши".По-добре да го разгледа този свитък някой които по-добре от мен разбира японски. А докато издирвах тази картинка на свитъкът попаднах на друга малко д акажем странна идея за роднинска връзка ,а имено,че е възможно Джирая да е от клана хатаке....но това според мен ......та те си приличат само по белите коси. това го четох навремето в аниме раздела и нали е разчистена темата сега там - наби ми се в очите отново. Вече знаем истинското име на 4тия - Минато. Знаем и Кушина ... тогава кой е този Узумаки Араши? 1) първообраза на Минато, когото после мангата променя и вкарва Кушина като хост и част от клана Узумаки 2) грешка, забравена или поне оставена в страни 3) някой, който скоро ще се появи в историята, grand master summoner/seals ... способен на какво? Да извади Лисо от Наруто без последния да умре? Предател, част от Акатсуки ? Някой който ще освободи/преразпредели отново "освободените" бижу-та и ще им намери нови джинчурикита?!? Дано да има някаква функция, а не е просто непотребен детайл за тези които не се сещат за момента, става въпрос за дааалечния нзнам си кой чаптър, първата среща между Джирая и Наруто, след като последния издържа теста с обяздването на Бос Жаба.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Юли 12, 2010 7:25 am |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
И аз съм го чел преди години, но все пак : "написано е много грозно"; "предполага се че човека който го е превел знае японски" - помня че имаше 2 такива изречения (токущо се събуждам и ме мързи да го чета отново), които ако ги има предполагам показват, че превода е сгрешен
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|