|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 5:42 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Чет Май 20, 2010 10:28 pm |
krumisimo |
|
|
|
Заглавие: Seikimatsu Occult Gakuin / 世紀末オカルト学院 Синоними: Seikimatsu Occult Academy Жанрове: Action, Horror, School Life, SciFi Тип: ТВ серии Епизоди: 13 Година: 06.07.2010 до 28.09.2010 Продукция: Aniplex, A-1 Pictures Inc. An Occult Horror and School Comedy. The TV anime series Seikimatsu Occult Gakuin (Occult Academy) takes place at a private Japanese academy dedicated to the study of the occult, and haunted by strange phenomena. The story revolves around Maya - the daughter of the school's president who died in 1999, and "Time Agent" Uchida - a mysterious man who travels back in time from 2012, who was once a "spoon-bending" boy. Официален сайт / AniDB / ANN / MALВръзки
Последна промяна krumisimo на Съб Окт 16, 2010 12:19 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Пет Май 21, 2010 12:11 am |
|
Rampage |
|
|
|
Мирише ми на невероятна глупост,но ще го пробвам,ей така за спорта.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Пет Май 21, 2010 11:40 am |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Хммм Anime no Chikara, A1 Pictures и Aniplex? Mисля да му дам шанс с такъв добър колектив
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Пет Май 21, 2010 12:44 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Изглежда добре. Ще му дам шанс, а и саундтрак-а от трейлъра напомня, на този, на Disgaea. (:
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Вто Юли 06, 2010 11:38 am |
|
SSJ Kisoso |
|
|
|
Хммммммммм, много трудно бих оценил анимето; има оригинални моменти, но има дразнещи/очаквани неща, липсва мистерията, която по презюмция идва от заглавието. Не бях впечатлен от трейлъра или от картинките от нета, но бих дал шанс поне до 3-4 епизод, този микс от комедия и хорър(-лайк) може да се окаже сполучлив (: Само да не наблягат на историите на главните герои, просто ще се развали цялата идея на анимето при такъв сетинг и база, които видяхме в първия епизод.
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Вто Юли 06, 2010 4:35 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Най-накрая нещо, което да ме заинтригува истински този сезон. Определено фаворитът ми за сезона. Анимацията беше много добра. Арт дизайна на героите много ми допадна, декорите пък бяха богати на ярки цветове и много мащабни, същевремнно с много детайли. Музиката както казах ми напомня на Disgaea, което придава много приказна атмосфера и допринася за мистерията. На места, пък имаше класическа музика, която отива на университетско-окултната среда. Героите - приятни са ми до един. Особено характера на главната героиня ми хареса, а и същевременно е умна и красива. Доста бяха наблегнали на добре оформеното й тяло (пъпа и краката). Историята дано се завърже интересна и натам. OP и ED ми харесаха. Определено ще го следя докрай. п.с. B1nka, има ли аниме, което няма да гледаш тоя сезон.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Вто Юли 06, 2010 4:45 pm |
|
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
^мммммм да 1 за момента Kuroshitsuji II и то поради простата причина, че още не съм гледал първия сезон някой ден като мина през първия, ще мина и през втория сезон ама за сега нещо не ми се почва ... нз защо иначе от другите нищо не съм изпуснал, май всичко ще се гледа севте ми се случва
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|