По request na cold Casshern Also Known As:
Kasshân (Japan) (alternative transliteration)
Runtime: 141 min
Country: Japan
Language: Japanese
Color: Black and White / Color
link: http://torrents.linkos.bg/details.php?id=5735
графиката е много зле
филма ми хареса когато го гледах въпреки че много народ ми се подиграваха че бил тъп и че бил най-тъпото нещо което били гледали
ама на мене пък ми хареса
Публикувано на: Пон Ное 27, 2006 8:26 pm
Dunan_Knut
точно същото беше и при мен. За този филм има много противопложни мнения. Което го намирам за кякво странно, защото филмът и да не от най-яките си го бива. Не трябва да се дохожда с твърде голями очаквания обаче. Абе струва си да го гледате. ПП: мерси за линка, защото го нямах и мислех пак да си го свалям.
Преди доста време го гледах ама беше бая зле. От техническа гледна точка имам предвид. Като идея не е зле, но и там изпълнението куца здраво. Хареса ми че background-а беше изцяло CG. Готино ще е да правят повечко такива работи само че сигурно е бая скъпо все още и няма как по-ниско бюджетните продукции да си позволят кадърни CG-та. Е примерно Returner (ако не се лъжа се казваше) беше значително по-добро sci-fi.
Филма е мн интересен и ми хареса а другите хора казват че филма е тъп щото те самите са тъпи...това не ти е някаква обикновенна американска фантастика тука говорим за много по интелигентни хора от американците и тяхните яко комерс безсмисленни филми
_________________ Im walking my way,dying a bit every day...
Заглавие:
Публикувано на: Пон Дек 04, 2006 6:49 pm
Strawberrysan
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 4:38 pm Мнения: 495 Местоположение: Into a world where the air I breathe is mine...
Филма си заслужава времето За тези който казват че е тъп просто вероятно не са го гледали до края Честно казано и аз през целия филм имаше неща който не ми бяха много ясно а ги разбрах чак накрая ! Ефектите не бяха зле, даже на места се бяха получили доста добре Личната ми оценка е 7/10 , идеята също беше много добра ! Пък и ми е писнало вече от американски безмислици !
Safiir написа:
Е примерно Returner (ако не се лъжа се казваше) беше значително по-добро sci-fi.
Ако може да дадеш някакво по точно инфо ? Защото в IMDB не намерих нищо
Филма много ми хареса...като изключим ефектите който бяха много смешно. Бтв,само забелязахте ли че саунд трака на bleach присъстваше в филма ...Много яко ми стана като го чух ^^
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 139 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения