|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 3:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Нед Юни 06, 2010 12:45 pm |
kratos |
|
|
|
Въобще не очаквах да се случи нещо подобно, много приятен чаптър. Аз мисля че по скоро Присила като набие туй нещо Клеър ще може да абсрбне част от силата му или ще се пробуди част от нейната. Нещо такова.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Пон Юни 07, 2010 1:01 am |
|
Beren |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
ТАЯ МАНГА СЕРЕ сере с всеки следващ чаптър върху предишните и става един сандвич от лайна чаптър лайна чаптър и си строи кула, и като падне не искам да съм сред тия фенове в низината да, висока купчина лайна може да бъде забележителна ако е 2-3 километра но все пак си остава купчина лайна
нека вземем подхода на клеимор и го приложим върху мангата с която НЕЗАСЛУЖЕНО най-мноо я сравняват БЕРСЕРК та Гътс си върви през гората и среща грифит, -ТИ -АЗ ПОчват се бият разбираш ли, и грифит убива всички в историята до сега, тогава на гътс му изкача 3 та магическа ръка направена от чакрата на наруто и прави супер разенгат камехамеха и СРАЗЯВА ГРИФИТ ГРИФИТ УМИРА, но я познай какво сина на грифит е още жив, сешшш ли се каска е била бремена с него през цялото време (нали грифит я изнасили) и тя е труп сега (налиу грифит я убива)
сешш ли се
и така ражда се тоя демон расте за 5 мин убива Гътс и става крал на новата държава, обаче на един банкет се задавя с грозде и умира. следващите 300000 чаптъра се разказва за опитите на придворните да изчистят лайната от замъка щото сешш ли се (според саутпарк) когато умреш се осираш. и тоя демон осрал целия замък и всичко в него КРАЙ
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Сря Юни 09, 2010 10:12 am |
|
war |
|
|
Регистриран на: Пет Мар 03, 2006 6:42 am Мнения: 189 Местоположение: Пловдив/Чирпан
|
аз си мисля че Присила няма да я убиват още сега въпреки че незнам какво точно ще стане, Клер най-вероятно ще се "прероди" както се яви в началото, има опит с нещото все пак, а дали ще има сила или не и дали ще се погнат с Присила зависи изцяло от автора, и ако автора неще да свърши мангата след 9 чаптъра при всички случаи ще има развръзка без едната от двете да умира. Щото според мене ако някоя умре тва си е края на мангата . Всъщност като се позамисля може да не е точно прераждане а чисто и просто да надделее над несъзнателната маса и да придобие доста голяма сила, ама тогава мангата отива на свършване, не точно но верояттността нараства, дето не ми се иска особенно.
_________________ Всичко е възможно и същевременно всичко е невъзможно. Именно Шрьодингер.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Съб Авг 07, 2010 10:36 am |
|
hellraiser |
|
|
|
Ся излезе че на организацията им е все тая че Beth и Alicia са умрели Вече могат да правят mass produced claymore twins
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|