|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 10:19 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Японистика в България ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 03, 2010 2:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40801_1278105030.jpg) |
Hachiko |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Iryoku написа: Че не виждам какъв е проблемът със сегашната система? Полагаш изпит, след което или влизаш, или не. Всичко ще си е според възможностите ти. Поне според мен няма по-добър вариант. Не съм казала, че има проблем със сегашната система. Просто се притесних от факта, че може да ми се иска успеха от цялата диплома, а той никак не работи за мен(не, че съм посредствена ученичка). Но в случая явно е станало недоразбиране от моя страна и много се радвам, че не съм права. Всичко е идеално - оценка от чужд език от диплома и оценка от изпит по чужд език. Няма какво повече да се желае.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Японистика в България ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 09, 2010 4:31 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Не бой се, тая шитня с дипломите нема да си я причинят СУ, шото мноо здраво ше им падне бала, ние тва говорихме с ръководителите на филологическите катедри оня ден. Виж, тва с матурата яко ме прееба, щото исках тва да държа, ама нейсе, не вервам толкоз в себе си. Как да е, всичко си е до тва квото си напраивиш и то да влезеш е едно, ама да го завършиш...Мамата си джаса.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Японистика в България ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 25, 2010 8:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1727_1320056055.jpg) |
Recca |
|
|
Тази година японистиката извади некав ненормален мин. бал 23.85/24 (за момчета)....и дори с 6 на изпита нямаше да имам шанс, таа~ next time Което повече ме изумява е хипер ниският бал на скандинавистиката: с англ. език -22.93 ; с немски - 19.65 O.O ...не ме е яд, че не съм я писал, защото не ми нито цел, нито нищо, но по-принцип досега скандинавистиката винаги е била доста над япон. ~
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Японистика в България ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 26, 2010 12:31 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1727_1320056055.jpg) |
Recca |
|
|
Kizaru, ти нали беше против японистиката и ученето на японски ? Или кандидатсвал ли си воубще...? D: Иначе за баловете, никога не можеш да си сигурен, всяка кандидат-студентска кампания е сама за себе си. Предполагам това всичкото се дължи на сравнително лесният изпит по англ., по-милостивата скала за оценяване и разбира се желанията на кандидатите. Мда, определено мисля, че доста се популяризира японския (културата като цяло) и почнаха да се натискат за там хората, но колко ще устискат, ще видим.
За кореистика и на мен ми стигаше, ма нищях~
Последна промяна Recca на Пон Юли 26, 2010 3:56 pm, променена общо 1 път
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Японистика в България ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 28, 2010 12:43 pm |
LelqTi |
|
|
Тази година имаше май много 6ци на изпита по английски (20 пълни при момчетата, ако не се лъжа), но пък изпита май не беше нещо особено, затова бала за японистиката е толкова висок. Иначе мен ме приеха ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) още възприемам новината
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Японистика в България ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 29, 2010 5:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40801_1278105030.jpg) |
Hachiko |
|
|
Честито! ![:thumb:](./images/smilies/thumb.gif) Много се радвам за теб! Isabella написа: Направо ме втресе като прочетох последните 2 коментара,особено последния. Аз се надявах докато дойде моя ред (93 съм) да вземе да падне малко,и сега направо се отчаях съвсем.... ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) И аз и аз... Все пак няма да се откажа. Ще направя каквото мога, пък да става каквото ще.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|