Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:04 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 3 [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Yojouhan Shinwa Taikei (Пролет 2010)
МнениеПубликувано на: Пет Май 07, 2010 4:50 pm 
Аватар

Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
Oh my god! What the...? :shock:
Мисля, че вече виждам звезди посред бял ден :stars:. Отне ми 40 минути да изгледам 1-ия еп. :lol:. Това наистина ме сбърка. От епизода си вадя изводи, че непремено ще се следи и няма да се пуска. Всичко ми хареса. Бога е пич, Озу е пич, главния ми е забавен, любимата му не е някаква пикла... (имената на някои не ги помня, разбираемо е :lol: ). Много различно и шантаво, което е голям плюс. Някакси... как да го кажа... изпълва ме. Навярно като си легна ще сънувам шарени сънища :lol:.

МнениеПубликувано на: Пет Май 07, 2010 7:55 pm 
Аватар

Направо ме сърбът много ръцете за това аниме почвам да не мога да издържам, ама съм решил да го чакам да излезе цялото и тогава, просто не заслужава да се гледа разпокъсано ...

Falcon-e, със сигурност ще се добавят други истории към анимето все пак Yuasa няма да се остави да не направи нещо от него си подобно на Mind game което също не е негово авторско пройзведение ..

МнениеПубликувано на: Нед Май 16, 2010 5:52 am 
Аватар

Вече и героите почнаха да ги въртят в кръг - показва различни тяхни страни в различните епизоди (Озу от приятел един вид премина във враг в последните епове), но реални си остават същите (или поне аз смятам че си остават същите).

Супер интересено е замислено и реализирано това аниме.

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 6:49 pm 
Аватар

В тоя епизод липсваше важен главен герой - Акаши. Дори и гадателката каза други неща. Но въпреки това онова си висеше на лампата. Честно казано го намирам обаче на място епизода.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 10:00 pm 
Аватар

Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
Епизода беше зашеметяващ. Смях се, смях се, леле. Главния беше толкова... толкова... забавен, когато оная му се натискаше :hotl:. Ah, it's a cockroach! и веднага бяга към тоалетната =)). Това аниме продължава да ме държи искаща за още. Много добро и лудо.

МнениеПубликувано на: Съб Юли 03, 2010 12:13 am 
Аватар

Края си имаше хубавите моменти, но не бяха достатъчно добри за да пренебрегна някои други неща, с които ме разочарова страшно много.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 03, 2010 11:28 am 

Много яко аниме. Особено много ми се вдигна мнението след като почна мини-арката с Tatami лабиринта. Давам му десятка, просто защото беше супер добре замислено като сюжет, хареса ми анимацията и диалозите, OP и ЕD, героите. Всичко. 10/10.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 04, 2010 12:03 am 
Аватар

Има ли нужда от коментар.

Масаки направи още един шедьовър. Имаше отделни слаби епизоди, но заедно правят най-доброто аниме за годината домомента, че и като добавим някой и друг сезон от миналата.

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 3:54 pm 
Аватар

Ок, на пръв поглед всичко изглежда съмнително когато повторението на една и съща история би направило шоуто добро.
В случая ако анимето беше поверено на друг човек не бих бил много сигурен дали би се получило нещо добро, такова каквото се е получило на Yuasa. Хубавото е че Yuasa е изрод в буквален смисъл, сигурен съм че каквато и история да подхване ще направи нещо което буквално ще ти отвее главата без много много да му мисли. Точно това прави и с Татами, на практика нещо което изглежда със скучна концепция и доста опростено да се превърне в нещо интересно, едно от добрите качества на Yuasa е че обича да изгражда оригинална, динамична и добре девелопната история с доста добре констратиращи герой който и да са основния сюжетен двигател в аниметата му, точно и това е големия парадокс който движи неговата креативност. Точно и с това доказва че една история може и да те ангажира интелектуално без тя да е арогантна и преди всичко, че е възможно да вземе един сериозен плот и да го представи в най-игривия начин който сте виждали. Всичките тия неща гарнирани в артистичен и художествен стил със страхотни алюзии и символика, приятен хумор и с непрекъснатото търсене на забава от гледането, това е Yojou-han.. това е и Masaak Yuasa :hat:

МнениеПубликувано на: Чет Яну 06, 2011 11:30 pm 
Аватар

Толкова много ли си заслужава това аниме? Даже в АсАА има 3 номинации (за сега) за аниме на годината.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 06, 2011 11:57 pm 
Аватар

Заслужава си повече от всичко от тази + миналата година (с малки изключения от миналата).

Чудно ми е как хората понасят всичката повръщня дето се сипе нон-стоп и я харесват, а анимета (и режисьори) коита наистина си залужава да се изгледат не само от аниме фенове никой не е чувал за тях...

Същата съдба и миналата година с The Sky Crawlers (филма по кината излезе 2008, но на DVD/BD 2009). Филма е феноменален, темата седи с 5 мнения...Поне на наградите спечели, но само с 2 гласа пред Белината и 4 пред Наруто.

Последна промяна Wind_Falcon на Пет Яну 07, 2011 12:13 am, променена общо 10 пъти

МнениеПубликувано на: Пет Яну 07, 2011 12:00 am 
Аватар

Благодаря ще го погледна :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 07, 2011 6:43 pm 
Аватар

noitamiA има един от най-ниските зрителски рейтинги докато тече това предаване заедно с петте листа. За пример Шикито има доста по голям рейтинг от Татами което е смешно, даже странно.. незнам явно неговите работи не са за всички. А ако не броя Татами то последното много добро аниме е Кайба също на Yuasa.

А що се отнася до Sky Crawlers не мога да се съглася с тебе фалконе. Филма найстина е добър но не и феноменален, никога не бих го сложил до неща като Gits, Jin-roh и Аngel's egg колкото и любим да ми е Оши.

МнениеПубликувано на: Пет Яну 07, 2011 7:12 pm 
Аватар

Само до Ангелското Яйце не бих го сложил.

Най-малкото е на нивото на другите анимета, според мен.

МнениеПубликувано на: Вто Фев 22, 2011 6:04 am 
Аватар

на това аниме му намерих горе-долу един кусур: беше мааалко дълго. Щяха да се справят и с 6 епизода сигурно, но да речем 9 щеше да е най-добре.

Други кусури май че няма. Поне мислех дълго, и не намерих О.о

Ах, и, след като вече съм изписал 900 думи за първия епизод само, и току що изписах 1100 за Катанагатари, жестоко ме мързи да пиша повече.

бтв RHExcelion ми каза, че пак са започнали работа над анимето :rocknroll:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 3 [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]