16 епизод от руския релийз не е качена в бгшерето, но може да се намери тук! В българското торент пространство се качва версията icedrama мастерс-тв и замунда
Публикувано на: Сря Сеп 23, 2009 1:16 pm
natt89
Много готин беше тоя сериал. Изгледах го за два дни . Обаче на тези двамата много им се смях. Особено там когато пее на бабата и после тя и вика все три мечки
Заглавие: Re: Link: Full House [K-drama]
Публикувано на: Пон Фев 08, 2010 8:05 pm
y_o_an_n_a
О, не , не ... Тези двамата направо ... побърках се от смях. Толкова комични ситуации и същевременно драматични... Ама много им се радвах. Изгледах я може би драмата за два дни, или три максимум... И пак бих я гледала!
Публикувано на: Вто Апр 06, 2010 6:46 pm
zdzdz
Модератор
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
Така и на мен това ми беше първата азиатска драма и не поради някаква специална причина, ами понеже съвсем случайно попаднах на нея и нали съм си любопитко. Още ми е прясна, няма и 2 месеца откакто я гледах. Честно да си призная преди да почна да гледам всички азиатци ми изглеждаха еднакви, сега е същото с някой изключения . Помня героите само докато гледам филма, ма ми е простено, все пак съм фенче от скоро, пък и хич не съм физиономист, за имена да не говорим. Та по темата горещо го препоръчвам, така не съм се смяла от отдавна, имаше невероятни хрумки като например когато си рисуваха по ръцете с перманентен маркер. А относно главния герой, не знаех, че е и певец освен актьор, ма по една време толкова ме дразнеше, че бях готова да му отстъпя героинята на Yoo Min Hyuk, защото пък той ми стана любимец . Както и да е, накрая все пак се вразуми, де. За целувката и аз се разочаровах, разбирам, че имат ограничения, ма това не зависи само от актьорите, а и от начина по който е заснето. Прекрасен филм, гледайте го, няма да съжалявате
_________________ Малцина виждат как плаче нощем онзи, който денем преминава през живота смеейки се.
"Не съм се провалил. Просто открих 10 000 начина, по които не става." - Томас Едисън
Публикувано на: Вто Юни 29, 2010 7:16 pm
Kurosaki-Ichigo
Хора, какво стана с тайванската версия??? Имате ли някаква инф по въпроса, че много ми се прийска да видя един Mike He и една Rainie Yang в главните роли (нямам представа ,кои ще са може и да са вече обявени, но поне ме оставете да си мечтая )-отдавна двамцата не са си партнирали,а според мен те са чудесен избор и имат най-добрата химия помежду си. Е, това може би 95% ще остане мое желание,но все пак искам да видя още една Full House. Олелеле,сега разбрах,кои са спрягани за главни актьори на драмата Wu Zun и Zhou Xun.Честно продуцентите във фред ли са. Wu Zun ????? За такава силна роля те избират доста ...мммм..., риск да ме намразят неговите фенове,неошлайфан актьор,при положение че имат актьори като Mike,Vic Chou,Ming Dao,Lee Wei,дори Jiro Wang е много по-подходящ.Не ме разбирайте погрешно харесвам Wu Zun ,харесвам и музиката,която прави,но да сме реалисти-хубавото лице не е достатъчно.Според мен ролята е твърде голям залък за него и макар и адаптация на мангата,а не римейк на корейската версия,все си мисля че тайванците трябва да разкажат историята много по-добре,при положение че има сходна история вече.Така де да вървим към градация. Мале, май съм мн критична към горкото момче,но това ми е една от любимите истории и искам да и се наслаждавам поне 2 х повече от колкото на корейската.
Публикувано на: Чет Апр 26, 2012 2:09 pm
kcekce
Добре де, толкова хвалби изчетох за това нещо, пък не разбирам защо Тъй като сериалът НЕ ми хареса, слагам мнението си за него "спойлер", да не го четат зарибените фенове и да не се чувстват обидени. А който се колебае дали да не го гледа - да заповяда, може пък да избегне ненужна за себе си загуба на време:)
Спойлера:
Само и единствено началото беше обещаващо. Измамата, пътуването до Шанхай, запознанството с двамата главни мъжки герои - наситен и интересен сюжет. Дотам обаче идеите на сценариста видимо са се изчерпали (явно от собствен опит знае какво е да ти кажат "Творбата ти не струва, пълна детинщина" ) и в следващите над 12 епизода гледаме как двама души се карат кой да изчисти къщата и чистят къщата... Това и у нас мога да си го режисирам:) При това тази къща останах с впечатлението, че й правиха ОСНОВНО почистване поне по три пъти на ден. Досадно и настоятелно повтарящите се кадри от рутинния им бит буквално ме приспаха - вечния сутрешен джогинг на "мъжа-чудо", търкането на пода и стълбите с парцал (което заема поне 4 часа от общия обем на сериала), редовното обидено въздишане на героинята пред компютъра ("Офф, пак написах бездарна боза като сериала, в който играя!"), вечното им чакане да се прибере другият (Защо за Бога се чакат толкова усилено още от началото на съжителството си?! И какво интересно или "драматично" има в това?!). Особено натоварващо беше постоянното им и неспирно крещене един по друг, при това с умишлено фалшива интонация. За някого може да е романтично, за мен обаче хич не е. Не разбрах от какъв зор главната героиня се влюби в човек, който само я навиква, обижда и унижава... Освен това като е разбрал, че са я измамили, можеше да й позволи да поживее в собствената си къща и без условия тип "Ще ми бъдеш чистачка", "Ще ми бъдеш съпруга", "Ще ми бъдеш изтривалка" и т.н. Изпълняващия ролята му актьор изобщо не го намирам за привлекателен, добре поне че Мин Хюк ставаше за плакнене на око. Саундтракът също ми скъса нервичките на редица места, единственото разведряващо положението парче беше това "I think I love you..." Постоянно въртящото се и несъдържателно "ша-ла-ла-шуби-дуби" беше абсолютно отвратително, както и недъгавото изпълнение на оня, дето сякаш го бяха настъпили по гръкляна... Извод - яд ме е за изгубеното време, чак до 14 епизод чаках да проима някакво развитие, което да оправдае гледането. Не смятам, че си заслужава да изгубиш толкова часове, за да видиш накрая как двамата се цункат и решават да не се развеждат. А бас ловя, че точно това е краят, който не възнамерявам да видя.
Публикувано на: Пет Апр 27, 2012 1:35 am
duffy318
Регистриран на: Чет Яну 14, 2010 8:47 pm Мнения: 386 Местоположение: по ръба на острието
^Ами от гледане на няколко корейски сериали съм останала с впечатлението, че във филмите им се разказва или за готвене, или за музикална банда, мода, чистене, продажба на риба и всякакви професии и битовизъм за които може да се сети човек. Това е основата, главните герои и развитието на отношенията между тях се явяват пълнеж на иначе 'интересните' дейности които изброих по-горе
Клишетата са навсякъде. Всичко е въпрос на възприятия. На един му харесва, на др не. Като се замисля, след 10 изгледани сериала вс започна да ми се повтаря. Вече знам как се развива действието, драмата, романтиката, но продължавам да гледам, защото съм намерила нещо което ми харесва. Комедийните елементи, осмиването на героите, различните порядки, крещенето в сериалите, просто го обожавам./Нали знаете, в спора печели по-гръмогласния, лол/.
Винаги ще има и положителни мнения, и отрицателни за дадено заглавие. На мен честно казано ми беше мн любопитно да прочета мнението ти
_________________ Малцина виждат как плаче нощем онзи, който денем преминава през живота смеейки се.
"Не съм се провалил. Просто открих 10 000 начина, по които не става." - Томас Едисън
Публикувано на: Пет Апр 27, 2012 2:04 am
kyxapa
Регистриран на: Пет Фев 05, 2010 2:29 pm Мнения: 337 Местоположение: Impel Down
оф много сте писали по тая тема неам време да я прегледам сега но сериала ми направи впечатление и ще го почна вегна след като изгледам този които гледам в момента
Това може би трябва да се изтрие от модер., защото си философстваме по темата... Но:) duffy318, и аз съм изгледала много корейски сериали, но не е било тъпото провлачване на действието това, което намирам за ценно в тях:)
Спойлера:
Да, може да е за рамюн, може да е за кафене, може да е за цветарница... Но да е за това (в над 1/3 от сериала), как ДВАМА СЪКВАРТИРАНТИ ЧИСТЯТ КЪЩА е прекалено Просто защото липсва елементът на мечтите, за които полагат този труд. Не е ли това най-окриляващото в азиатските драми като цяло?? Акцентите в този сериал за просто в г*за, чудиш се реклама на новите подочистачки ли гледаш, или на новите парцалчета за лъскане на стъкла... Защото просто междучовешките отношения са представени много тъпанарската и адски раааазтеееглееено...
"Аз ще се разведа с теб. Така ще е най-добре. Мисля си, че ще е по-добре и за двама ни да се разведем. И аз искам да се разведем. Просто така си мисля, че е правилно. Разводът ще е най-доброто решение. Така че - нека се разведем. И ти знаеш, че е най-добре да се разведем. Разводът ще е полезен за всички. А без да се разведем, едва ли ще можем да живеем заедно. Така че нека се разведем..." - ето това е една меееега дълга реплика, която би трябвало да каже ПРОСТО "Нека се разведем". Да не говорим, че и този развод е наложителен само поради много необективни причини, обяснени в сериала с умопомрачеността и нелогичните страхове на героите... Абе просто е ТЪПО, яд ме е, че го гледах по собствено желание. По работа ми пращат достатъчно бози за превеждане, нямах нужда от допълнителна олигофрения:) Надявам се ако има други, които да останат разочаровани като мен, да не си губят времето, след като прочетат моя черен негатив:)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения