|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 02, 2006 10:14 pm |
|
s2501 |
|
|
|
Orochimaru_sama написа: Гениално е,страхотно е,нямам думи просто,най-доброто аниме на годината нали, и аз тва разправям KoCTeH написа: А от каде мога да си дръпна серийте : ) http://torrents.animes-bg.com/
_________________ sadness is meaningless
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 02, 2006 10:21 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
В момента AO не работи
Иначе анимето сигурно е гениално, или по-скоро ЕКСПЕРИМЕНТАЛНО ...но, на мен не ми хареса нещо ...гледах първи епизод още когато излезна. Имаше няколко хубави момента, няколко лоши ...една маймунка, дето много ме израдва ...то май това беше. ^^ И така и не стигнах до втори епизод ...може би ще го доизгледам през ваканцията, ако имам тотален излишък от време.
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 02, 2006 10:28 pm |
|
s2501 |
|
|
|
кое не работи ???
сега експеримелтано или гениално , къде е стреса , дай съ разбереме
едит: и впрочем , точно това че е направено по подобие на Mind Game и изглежда много по разчупено и нестандартно го прави УНИКАЛНО до известна степен . вече след като изгледаш няколко серии и видиш сценария и самата идея , тогава вече разбираш че е ГЕНИАЛНО
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 02, 2006 10:34 pm |
Bleed4me |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
С една дума доста нестандартно..(..станаха две )
Много е идейно ,но някакси прекалено ексцентрично за моя вкус...
Като имам повече време ,ще го изгледам цялото ^^
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 02, 2006 10:39 pm |
|
KoCTeH |
|
|
|
s2501 написа: KoCTeH написа: А от каде мога да си дръпна серийте : ) http://torrents.animes-bg.com/
Не отваря линка ; )
Виж в странцата на Анимеси ще разбереш : )
Ако знаеш др линкче кажи ^^
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 02, 2006 10:52 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
s2501 написа: сега експеримелтано или гениално , къде е стреса , дай съ разбереме
Не не, не е експеримелтано, а експериментално Иначе стресът е в това, че когато го писах мнението наистина бях малко стресирана (понеже паралелно пишех и в друг форум ...та малко ги пообърках нещата).
Въпросът е, че съм наясно и с идеята и със сценария му и т.н. но въпреки това за мен ще си остане повече експериментално, отколкото гениално ...а Майнд Гейм доста ми хареса, когато го гледах, въпреки че и тогава ми изглеждаше експериментално
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 02, 2006 11:03 pm |
|
Orochimaru_sama |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 25, 2005 11:37 am Мнения: 585 Местоположение: The Dreaming
|
Цитат: гледах първи епизод още когато излезна. Имаше няколко хубави момента, няколко лоши ...една маймунка, дето много ме израдва ...то май това беше. ^^ И така и не стигнах до втори епизод ...може би ще го доизгледам през ваканцията, ако имам тотален излишък от време.
Е само от първи епизод няма как да се зарибиш трябва поне още няколко епизода да погледаш за да осъзнаеш колко е гениален сериалът всъщност На мен лично любими ми бяха 30-те секунди безмилостно насилие в началото на всеки епизод,просто такава бруталия няма
Любим момент - началото на осми епизод(с целувката) - Агресия
Любим епизод - Пети(Краят беше адски злобен),последните епизоди ме унищожиха,потъпкаха,сравниха със земята,такъв екшън няма никъде
_________________ Прочети правилата
trancer4o
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 02, 2006 11:27 pm |
|
s2501 |
|
|
|
KoCTeH написа: Не отваря линка ; )
аз бях фанал примоцията и дръпнах , квто ми беше останало , въпреки че не трябвало да работи ...
ей алтернативата - http://a.scarywater.net/yoroshiku/
едит : не ми говори за известната сцена с целувката , щот главно от тоя кадър ми разбрах че ша е няква бруталия зумето
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 02, 2006 11:51 pm |
|
Orochimaru_sama |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 25, 2005 11:37 am Мнения: 585 Местоположение: The Dreaming
|
Цитат: едит : не ми говори за известната сцена с целувката , щот главно от тоя кадър ми разбрах че ша е няква бруталия зумето Е че много късно..Аз се зарибих истински след края на петия епизод.Просто идеята за това как Цитат: Пича премина през огромни трудности,изтребвайки всичките си близки и приятели само за да бъде с една жена,която накрая го изяде
ме размаза по стените
trancer4o
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 02, 2006 11:59 pm |
|
Orochimaru_sama |
|
|
|
Aerith написа: ъм, не ми обръщайте внимание ..я кажете какво става с ма'мунката, че мен тва ми е по-интересно
Това не е особен спойлер,май няма нужда да го избелвам Намира си женска и накрая тя му изсипва и тризнаци,това май е хепи енд-а
trancer4o
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|