|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво разбирате под определението "Пич"??? Публикувано на: Пет Юни 18, 2010 10:51 pm |
|
Recca |
|
|
|
Fictional being написа: Цитат: Идва от пичка --> Пич == Ебач аз пък знам, че идва от турски и значи копелдак D: Тъй, тъй....Доста пичове има в тоя форум.
_________________ Yin and Yan are one. "Лудите, лудите - те да са живи!" A true man knits his own destiny...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво разбирате под определението "Пич"??? Публикувано на: Съб Юни 19, 2010 2:26 am |
|
Pinko |
|
|
|
Perfect-Blue написа: Pinko написа: Ебем ли го? Ебем го. Точка! пс: Кой ше ебем бтв? пс2: Абе няма значение.... за жалост не знам, ама все ще се намери мераклия, някой пич(ка) квото дойде/има/уловим
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво разбирате под определението "Пич"??? Публикувано на: Съб Юни 19, 2010 3:08 am |
|
elvenom |
|
|
Регистриран на: Пон Яну 22, 2007 3:42 pm Мнения: 1042 Местоположение: My own private Imbaland
|
Fictional being написа: irl не го ползвам никога, защото звучи гейско x2.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво разбирате под определението "Пич"??? Публикувано на: Съб Юни 19, 2010 8:47 am |
|
Chocolate_Cookiee |
|
|
|
elvenom написа: Fictional being написа: irl не го ползвам никога, защото звучи гейско x2. току що каза на половината форум, че са гейове
|
|
|
Заглавие: Re: Какво разбирате под определението "Пич"??? Публикувано на: Съб Юни 19, 2010 11:53 am |
|
kimera |
|
|
|
по възрастните хора използват думата "пич" за копеле... бащата вазирал
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво разбирате под определението "Пич"??? Публикувано на: Съб Юни 19, 2010 12:18 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Пич = хетеросексуален индивид от мъжки пол Chocolate_Cookiee написа: elvenom написа: Fictional being написа: irl не го ползвам никога, защото звучи гейско x2. току що каза на половината форум, че са гейове means in real life
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво разбирате под определението "Пич"??? Публикувано на: Съб Юни 19, 2010 1:32 pm |
|
neorok |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 12, 2009 11:58 am Мнения: 285 Местоположение: Sofia, Eco-Dome Drujba
|
lovelyangel666 написа: means in real life same difference ... Вече го казаха NightShadow написа: публично изнасилен човек "пича" направо ми взе думите от клавиатурата
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво разбирате под определението "Пич"??? Публикувано на: Съб Юни 19, 2010 2:33 pm |
|
micuko |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 11, 2006 1:39 pm Мнения: 288 Местоположение: София/Казанлък
|
Пич винаги ми е звучало ужасно. xD Пич... винаги го свързвам с човек, който се прави на голямата работа, я ме вижте ся 'къв съм готин пич... странно, че май само аз от тука го свързвам с това. Всеки друг го свързва с някой точен човек и т.н. При мен не е така. На английски го превеждат Dude, което всъщност значи конте или позъор. Интересно... (не че искам да обидя някой, просто начина, по който възприемам думата е различен от общоприетото. ^^')
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво разбирате под определението "Пич"??? Публикувано на: Съб Юни 19, 2010 3:07 pm |
|
haku_chan |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 11:53 pm Мнения: 2023 Местоположение: ~Островът насред Лунното езеро.~
|
Fictional being написа: аз пък знам, че идва от турски и значи копелдак D: ^ и аз съм чувала, че това значи.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|