|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 5:24 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (пролет 2006) Публикувано на: Пон Апр 12, 2010 2:03 pm |
krumisimo |
|
|
|
The haruhists are attacking... XDПродължава да се покачва: Score: 9.13 (scored by 822 users)
Аз ще чакам DVDrip, за да го скивам и въпреки това съм сигурен, че филмът ще си оправдае напълно високата оценка... Едит: Дори и броят на оценилите го хора да св повиши, няма да има съществена промяна (пример - Lagann-hen)... Пак ще е над 9.00, но колко точно - нз...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (пролет 2006) Публикувано на: Пон Апр 12, 2010 4:33 pm |
|
werr |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 31, 2010 10:10 am Мнения: 33 Местоположение: Planet #3 - Earth, Solar system, Milky way
|
krumisimo написа: Аз ще чакам DVDrip, за да го скивам и въпреки това съм сигурен, че филмът ще си оправдае напълно високата оценка... Най-вероятно, имайки предвид, че дори хора които не са фенове са ми казвали: "А бе аз бе го разбрах много анимето, ама филмът беше супер" Едит: Score: 9.15 (scored by 850 users)
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Публикувано на: Пон Юни 21, 2010 3:08 am |
|
flssdd |
|
|
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Копирам мнения толкова назад просто защото темата вече е отминала, а пък мен ме гложди отвътре да се изкажа по въпроса Ryoka__ написа: Със сигурност ще има още един Endless eight, да се надяваме да е само един ^^ Kudrokoska написа: Дано не са 8 само Едно време, докато са излизали епизодите, сигурно е било такава мъка Всяка седмица почти едно и също, но аз сега като ги изгледах горе-долу наведнъж ми харесаха и честно казано изобщо не ми омръзнаха или доскочаха. А скоро като имам и малко повече време може да видя и новелите, казват че особено от Endless Eight има доооста неща орязани. Но все пак хората са ви спестили повече от 15 хиляди подобни повторения, а вие се оплаквате Kudrokoska написа: Защо просто накрая, когато Харухи ги пита дали има още нещо, което искат да правят, не я питат нея о.О То тя самата не знаеше какво й липсва, иначе щеше да им го наложи още преди 595 години И ако наистина се беше оказало предположението на Койзуми вярно щеше да е Но някакси се очакваше да се получи нещо подобно с домашното накрая. Искаше ми се да има целувка, този път по-реална, но много избързвам явно... Останалите епизоди, имам предвид различните, също ми харесаха, особено мейкинга на филмчето (не вярвам на някой да му е харесало самото филмче повече) (за Adventures of Asahina Mikuru става въпрос, да няма объквания) Много неща ми се навързаха със сериите от 2006та. А колкото до филмът, чух, че бил наистина гениален и реванширал за епизодите от 2009 (пффу, само на мен ли ми харесаха всичките?!) Обаче има ли някъде някакъв raw с малко по-добро качество, че по-рано свърших с анимето мислех си, че вече е излязал на двд и субнат отдавна Но малко търпение няма да ме убие. Но този трейлър наистина ми хвана любопитството А за харухи-чан видях си има отделна тема, но само за едното ...да напиша цяло мнение не си заслужава. Имаше моменти със смях на глас до сълзи а опънингът е размазващ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Публикувано на: Пон Юни 21, 2010 11:10 am |
krumisimo |
|
|
|
flssdd написа: Обаче има ли някъде някакъв raw с малко по-добро качество, че по-рано свърших с анимето мислех си, че вече е излязал на двд и субнат отдавна Но малко търпение няма да ме убие. Но този трейлър наистина ми хвана любопитството Mazui са му изкарали субната версия, обаче качеството тука е много относително понятие...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (пролет 2006) Публикувано на: Пон Юни 21, 2010 1:49 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Mazui са изкарали пооправена събната версия, която вече може достойно да се нарече eyecancer. Защото raw файлът беше много под това... Както те казват - eyecancer-inducing Бих ти препоръчал да почакаш двдто да излезе. Определено ще си заслужава да се гледа. То даже и на този ужасен рип си личеше ужасяващо високото качество. За Харухи-чан... напиши мнение де малко са те в неговата си тема. А серийката е просто страхотна. Сигурно това е нещото, което съм преглеждал най-много пъти. А иначе, по темата... Ендлес Ейт определено не ти създаваше желание да се самоубиеш, когато гледаш 8те епизода на веднъж. Беше много приятно нещо за гледане. Прекарах си един страхотен следобед с брат ми докато се излежавахме и гледахме(доглеждахме) ЕЕ. Виж... от друга страна още на трети епизод докато излизаха ми идеше да отида и да направя самоубийствен бомбен атентат по Кадокава. Но трябва да се отбележи и нещо друго: ако бяха обявили филма преди да излезе ЕЕ, псувните щяха да са доста по-малко. А за правенето на филмчето, тази новела ми хареса най-малко... КиоАни бяха направили анимето по-добро от новелата, ама пак... >.>
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (пролет 2006) Публикувано на: Пон Юни 21, 2010 4:19 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Аз също ги гледах като бяха излезли всичките (май оставаха 2-3, но тая арка беше свършила) и беше зверски тъпо. Както казах и преди - спокойно можеше да го направят в 3 епизода: В първия се случва, във втория се повтаря и в третия решават проблема. Пълна простотия. Дадох му 6 на тоя сезон, а на предишния, както и ONA-та - 10. Обожавам анимето, но тва си беше чиста гавра. п.с. Новелите купувате ли ги или ги четете онлайн? Щото, ако е второто ще се въздържа. erejnion: аз си ги разпечатах
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (пролет 2006) Публикувано на: Нед Сеп 12, 2010 10:26 pm |
|
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
8-цата ми хареса много...особено както се случи да изгледам епизодите за 5-6 дни по време на доста мудното ми летуване....Best Anime troll EVER!
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (пролет 2006) Публикувано на: Чет Дек 23, 2010 1:46 pm |
|
Sayuki |
|
|
|
Туко що изгедах първия сезон. Страхотно аниме, изключително много ми хареса. Заслужено влиза в my favorite animes!!! За мен си беше чиста 10-ка !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|