|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 4:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Chocolate wars Публикувано на: Чет Юни 17, 2010 10:23 pm |
|
Pinko |
|
|
|
А сега се милка пуснаха много интересни шоколади напоследък като комбинации и затова ще гласувам за тях - принципно от старите и известни техни най-често си взимам детския който е с повечето мляко или квото се води Супер се радвам на големите шоколади които пуснаха Рядко се взимат ама Своге и има 1 в синя опаковка фин млечен който е на Крафт фудс мисля са си супер за мен за фин млечен шоколад особено за цената на която са (като малък този синия големия беше 50 стинки ех спомени Примерно аз умирам за натурален шоколад, но в нас само аз го обичам на всички други им горчи и не го харесват затова, а мен това ми допада така че рядко взимам и само веднъж бях намерил хубав и истински натурален шоколад ама скоро не съм. Дори и линд-а е с по-малко % съдържание от това което пишат. В кауфланд имаше някакви шоколади на промоция 85 стотинки или нещо подобно като цена, супер бяха между другото - гледах после на Кати сравнително голяма немска сладкарска фирма имат меденки и сладка май или сладката май бяха на друга фирма не помня, но ми харесаха, трябва да видя дали са ги вдигнали и какви цени имат. Бях опитал само 1 с крем някакъв вътре и беше супер можеше да се сравнява с милка примерно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Chocolate wars Публикувано на: Чет Юни 17, 2010 10:38 pm |
|
petarvladikov |
|
|
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
Сложих вот за Нестле, после се осъзнах, но не мога да го сменя Милка са най-готините...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|