|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 9:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юни 07, 2008 3:35 pm |
|
Kippei |
OnizukaKun |
Регистриран на: Вто Окт 25, 2005 3:58 pm Мнения: 1111 Местоположение: ~From Out Of Nowhere~
|
Тъкмо прочетох последните чаптъра...просто една от любимите ми заглавия!
Завърши една велика творба!
Аз също мога да ти дам линк, виж във връзки или направо тук - http://animes.no-ip.biz/Shin%20Angyo%20Onshi%20%5bc%5d/ Освен ако нямаш последните 10тина страници преведени CaBa
Същото имам и аз...
Последна промяна Kippei на Съб Юни 07, 2008 4:52 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юни 07, 2008 6:31 pm |
|
Omega Red |
|
|
|
Аз прочетох на KORAB-scans 17 волюм , вярно малко кофти се чете, но не можех да го оставя
точно в момента не мога да напиша нищо, мангата ... дано има още един чаптър , макар че се съмнявам ... всъщност това е краят, да ...
брилянтна творба
п.п. една идея по-чувствителен да бях и щях да се разрева
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 29, 2008 1:30 am |
|
Omega Red |
|
|
|
И така дами и господа - la grande finale
Искам да благодаря на всички, който създадоха и помогнаха на тази манга да стигне до ... ъъъъ мен както и специални поздрави на Фей, която е главната виновница да почна и най-вече да продължа (от един момент нататък) мангата - благодаря още веднъж на всички. Беше изключително преживяване.
ANGYO ONSHI NO ODEMASHI DA!*
*имам само най-смътна представа, какво би трябвало да значи това гегеге
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: :: Shin Angyo Onshi :: Публикувано на: Съб Юни 04, 2011 11:23 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
necro'd
Невероятно заглавие. Бях я почвал преди време, обаче само няколко чаптъра. Наистина тръгва малко бавно, но со заслужава всяка секунда. Великолепен арт. Страхотна история. Уникална атмосфера. Веднага се нарежда при любимите ми манги/манхви. Дори не само, защото е депресарска, а аз харесвам депресарски неща. Просто Shin Angyo Onshi e нещо брилянтно. Бтв, замалко да се разплача на няколко места, ако бях малко по-емоционален, със сигурност щях да си поплаквам на някои глави.
Май трябва да благодаря на едни хора, които ме побутнаха да й дам пак шанс. хD
|
|
|
Заглавие: Re: :: Shin Angyo Onshi :: Публикувано на: Пон Юни 06, 2011 2:32 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Факт, който винаги си заслужава да се отбелязва, но това е мангата с най-добрия флашбек ЕВЪР!!! Сякаш всичко до него е било просто за да разберем какво всъщност се случва във флашбека. Подозирам, че дори и мангаките не са знаели, какво правят като са я писали/рисували мангата
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: :: Shin Angyo Onshi :: Публикувано на: Вто Юни 07, 2011 2:35 am |
|
WrathOfGod |
|
|
|
И аз се съмнявам да са знаели отначало как ще се развият нещата. Може да са имали най-обща идея де. Факт е, че се е получило невероятно. Бтв, с този флашбек се е получило страшно добре. А и то половината история е там.
|
|
|
Заглавие: Re: :: Shin Angyo Onshi :: Публикувано на: Сря Юни 08, 2011 10:17 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
WrathOfGod написа: Бях я почвал преди време, обаче само няколко чаптъра. Наистина тръгва малко бавно, но со заслужава всяка секунда. D Нормално да тръгва малко бавно При повечето манги(и вариациите) кажи-речи е така. А и мен точно в началото най ми допадеше... след като Сандо напусна крилото на Мунсу, малко сад-нах, да не говорим пък, когато буренцето Банг Джа(а това беше наииистина раничко) се появи, и изяде всички потенциални Сандо панели(или може би, просто началото ми харесваше повече, защото знаех, че ми остава още доооста докато свърша тази уникална манхуа. С останалото съм съгласен. П.П. Аз пък доколкото помня почти през цялото време, докато я четох сълзях, тъй като просто нямаше спирка(почти) докато не я завърша
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: :: Shin Angyo Onshi :: Публикувано на: Пет Юли 22, 2011 11:19 pm |
|
hellcreep |
|
|
|
Днес прочетох манхата и останах удивен от нея. Просто невероятно добра манха. Наистина и на мен ми напомня на Berserk но много сериозно започнах да мисля, че е по-добра особено с мудното и излишно разтягане на Berserk в момента. Ако се чудите дали да я четете просто започвайте.Мен в началото ми напомни малко на Ubel Blatt но в последствие разбрах, че е нещо съвсем различно от всичко останало. Ще направя няколко спойлера та ако за първи път откривате тази манха по-добре не четете! Само на мен ли ми се струва, че края беше малко набързо?В началото много подробно и приятно се развиваше докато на края всичко стана много бързо и голямата битка дойде доста бързо поне според мен. Въпреки това всичко беше superb. Интересното нещо поне за мен накрая беше новия Angyo Onshi като си помислих, че нашия човек се е преродил но преди това го дадоха да си почива на небесните поля та сигурно е някой друг отворко като него Иначе мангата наистина си струва четенето и в най-скоро време ще я прочета отново защото е трудно всичко да се асимилира в един прочит.Просто всичко в нея ти дава доста над което да помислиш И края беше един много приятен и в същото време подозрителен.Всички продължиха по пътя си.Светът не се е променил кой знае колко и се появява нов герой, който продължава да се бори със неправдата но в същото време това трябва да означава, че ще се появи и нов Аджите. Просто едно невероятно ръчкало за съзнанието Дано някога направят достойно аниме по тази манха.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: :: Shin Angyo Onshi :: Публикувано на: Сря Авг 03, 2011 4:52 am |
|
excape |
|
|
|
hellcreep написа: Само на мен ли ми се струва, че края беше малко набързо?В началото много подробно и приятно се развиваше докато на края всичко стана много бързо и голямата битка дойде доста бързо поне според мен. Въпреки това всичко беше superb. мне, не само на теб, колко и да ме удолетворява краят, т.е. чувстваш, че повече от това, няма накъде да продължи, битката свърши прекалено бързо, а очаквах че ще поне ще се разтегли в няколко чаптъра.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|