|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 10, 2010 12:40 pm |
![Аватар](http://mei.animebytes.tv/images/a3730b596b7078d4bc26ea31d6fafb24.png) |
YoshikazuSensei |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Вто Май 04, 2010 12:12 am Мнения: 95 Местоположение: One Piece
|
Доста го бях чакал това аниме, но изгледах няколко еп. и го дропнах, мисля пак да го почвам. Не го дропнах заради историята или нещо друго, защото нямах време.. Сега като се насаберат малко, повечко еп. ще го изтегля и ще се насладя! Edit: За мен OP (1) Ми е любимия от всички анимета!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 12, 2010 8:55 pm |
krumisimo |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
loader написа: Така става когато нямаш другар до теб да ти направи пак предпазно средство от черна димна материя...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 26, 2010 12:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Предвидим край.Но ми хареса анимето като цяло.8 от мене.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|