|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 3:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: MyArt : Снимки  Публикувано на: Пет Ное 20, 2009 9:45 pm |
 |
dream_dragon |
|
 |
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Нещо насериозно се взе нали?  Ей такива са ми забавни. уж беше сериозен, а почна глупости да ръсиш. Какво правим с фотографите преди цветната лента? Някой от най-добрите фотографии са черно бели. Нали се сещаш, че неща от типа на Цитат: нещо което да изглежда по пъстро някак си не върви за изискване към фотографии или пък рисуване. ТИ имаш своите си интереси. Не е хубаво да ги налагаш на някой друг и по този начин да обявяваш нещо за просто или кофти.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt : Снимки  Публикувано на: Нед Ное 22, 2009 10:17 pm |
Нарутард |
|
 |
|
dream_dragon написа: Нещо насериозно се взе нали?  Ей такива са ми забавни. уж беше сериозен, а почна глупости да ръсиш. Какво правим с фотографите преди цветната лента? Някой от най-добрите фотографии са черно бели. Нали се сещаш, че неща от типа на Цитат: нещо което да изглежда по пъстро някак си не върви за изискване към фотографии или пък рисуване. ТИ имаш своите си интереси. Не е хубаво да ги налагаш на някой друг и по този начин да обявяваш нещо за просто или кофти. Благодаря за разбирането и "подкрепата" Кейдж незнам мойте снимки колко са смислени ,но твойте постове нямат грам смисал... и логиката ти е страшна,.
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt : Снимки  Публикувано на: Сря Юни 16, 2010 2:27 pm |
 |
arianda |
|
 |
Регистриран на: Пет Яну 26, 2007 9:34 pm Мнения: 217 Местоположение: Бургас
|
най- много ми харесаха снимките с тенис топката и шишето,аз също не съм добра във фотографията,но ми харева макрото,което си направил (едно от нещата,на който се кефя във фотографията),качестово също е добро.Моето предложение е промяна в концепцията,нещо повече да вкючиш още предмети,хора,може би да внушиш някакъв тип история.Продължавай така
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|