|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 11:17 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Дек 05, 2006 10:06 am |
 |
Arockalypse |
|
 |
|
Enjyu написа: Цитат: като малък имах огримен страх от играчки  От играчки?!Уау   Съвсем честно ти признавам ,че ти завиждам за тоя страх...Ама ей ,не се бъзикам  Искам и аз да се страхувам от тях и да няма и една играчка в нас  Сигурно е гледал Акира в най-крехка възраст(по-точно оная част с Тетсуо и The Espers)
_________________ Everybody loves tentacles!
Подписа ми няма връзка с аватара да вай яд!!
ПП Screw the rules I have green hair!!!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Яну 03, 2007 11:15 pm |
 |
deedacus |
|
 |
Регистриран на: Сря Дек 28, 2005 2:00 am Мнения: 249 Местоположение: magrathea
|
Kabal написа: Страх ме е от бившата ми класна  добре,че вече не ми е класна ама още ми преподава! Вие не сте виждали такова същество,типичната средновековна вещица!!!! Тя ми преподава по история,има едно вдлъбнато лице,на около 45 години е,косата и е катранено черна с един бял кичур от пред,слаба е и е супер злобна!!!! Е какво мислите....не съм ли прецакан!!!
садулова ли бе...?
_________________ Buy the ticket, take the ride and if it gets a little heavier than what you had in mind, then put it down to forced consciousness expansion.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|