|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 11:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ~`~ Kekkaishi ~`~ (есен 2006) Публикувано на: Чет Ное 23, 2006 5:03 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Заглавие: Kekkaishi Жанр: Action / Comedy / Fantasy / Romance / Supernatural Тип: TV Епизоди: 52 Продукция: Sunrise Година: 2006 Официален сайт: http://www.sunrise-inc.co.jp/kekkaishi/ AniDB / ANNПреди 500 години, феодален лорд е бил атакуван от демони желаещи да откраднат неговата мистична скрита сила, непобедима сила която ще им помогне да превземат човешкия свят. Известният маг Токимори Хазама бил извикат, и заедно с неговите двама студенти, успяват да спасят земята. Но феодалният лорд е бил убит, а неговата сила заровена на място наречено Карасумори. Сегашни дни, Йошимори Сумимура и Токине Юкимура, наследници Хазама клана, са kekkaishi (barrier master) защитаващи земята и силата. Те използват техника наречена Kekkai, вид магическа бариера, използвана за хващане и унищожаване на Ayakashi (демони) които са привличани към Карасумори. Всеки демон които се доближи до силата на Карасумори, ще стани по-силен и затова Йошимори и Токине пазят Карасумори от нахлуване на Ayakashi. Но някои от демоните създават силна организация за да вземат мистериозната сила. Но плановете на Йошимори са не само да унищожава демоните, но и да стане толкова силен, че да може да спаси целия свят от демоните. За да направи това той първо трябва да разбере каква точно е силата на Карасумори, и също така и да усвои по-добре своите kekkai умения. Автор: CaBa
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 25, 2006 11:25 pm |
|
shikamaru |
|
|
|
Супер Отдавна не бях гледал нещо толкова обещаващо 10x за инфото!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 27, 2006 11:45 pm |
|
evilduke |
Henshin! |
|
Много добро се оказа това, просто невероятно уникална атмосфера и много интересни герои. Историята много не я забелязах и май ще е монстър ъф да дей със романс елементи и предполагам повечко епизоди. Комедията също е на ниво и се посмях доста на някои места (особено на малките човечета в края на 2ри еп ). Btw., на мен точно това ми хареса че станаха големи, просто нямаше да мога да го изтърпя тоя ревльо...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 29, 2006 6:56 pm |
|
apcho |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 7:41 pm Мнения: 271 Местоположение: София
|
Трети епизод ми дойде много добре. Ако дават все в този дух от мен оплаквания няма да чуят. И определено смятам да следя какво ще се случи по-нататък.
Иначе относно порастването на героите - верно, че оня мого ревеше, но пък като бяха малки беше по-скоро приятелство, докато сега, порастнали, ще вземат да ги залюбят, което пък на мен ще ми е отегчително. Та затва ми беше коментара, че кат малки ми се сториха по-интересни.
_________________ 10 начина да ме накараш да млъкна: ... /няма такива/
Претенциозност до дупка му е цаката, казвам претенциозно претендирайки за претенциите си.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 30, 2007 11:13 pm |
|
apcho |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 7:41 pm Мнения: 271 Местоположение: София
|
Мен много ми хареса това, че събнаха 4 епизода почти наведнъж. И то тъкмо, когато вече се чудех забравиха ли го това аниме, зарязаха ли го...
g3n3s1s, гледам по заглавията на епизодите, че за бялото "куче" (Мадаро) много скоро ще се разказва.
Надявам се, че няма да го развалят. За момента всичко се развива много добре, след още няколко епизода сигурно ще се появи и онзи със странната ръка от интрото и ще почнат и за брата и майката на Йошимори да разправят...
А, и за момента единственото което супер много ме дразни е гласа на съученичката на Йоши, оная дребната с двете опашки, дето и тя вижда духовете, муховете и тем подобните. Просто все едно ми човъркат с бормашина в ушите, като ис отвори устата...
_________________ 10 начина да ме накараш да млъкна: ... /няма такива/
Претенциозност до дупка му е цаката, казвам претенциозно претендирайки за претенциите си.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 31, 2007 11:03 am |
|
Recca |
|
|
|
верно , че имаше такова аниме ......те фенсъбарите толкоз бързо го субват , че съвсем забравих за него....ако ми остане време ще изгледам новите епизоди ....иначе от това , което помня ми хареса
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|