|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 12:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. Публикувано на: Вто Юни 15, 2010 4:11 am |
|
djhot |
|
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
Един приятел би ми ритал задника докато не умра, ако не направя нещо по въпроса. Почвал съм и двете анимета и съм ги спирал напълно безпричинно (едното на 12-ти, другото на 16-ти епизод). Та този път се заех с мангата я изчетох.
Та аз лично му давам 8/10 (с някакви наклонности към 7) Беше добра и интересна за четене, но си имаше и своите проблеми или определено не е толкова велика, колкото я описват, както много други манги/анимета. Имаше няколко големи дупки в сюжета, а философията не беше особа, нямаше много истинска такава. Имаше и някои супер досадни шоунен моменти. Както и предполагах, въпреки че се надявах не малко да стане друго яче, последнните 12-15(там някъде...), кажи го последната битка и след това, яко ме разочарова през повечето време, но имаше и няколко момента, които ми харесаха. Всъщност, то изобщо битките като цяло не бяха нищо особено през цялата манга. Освен това на моменти ми се и губеше и чувството от това че чета мангата, не мога да се представя как са се чувствали чакащите я толкова време.
|
|
|
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. Публикувано на: Вто Юни 15, 2010 2:42 pm |
|
kidamy |
|
|
|
Цитат: Та да, това че е жена не й пречи да ви срита задниците Освен факта,че и липсва един вид хромозом и тестостерон но все пак има всякакви женчовски екземпляри от мъжки род и мъжаги от женски род но това са по скоро гафове на природата. Сексисъм таратанци учи малко биология. Иначе честно казано някои битки бяха на ниво но когато станеше дума за алхимия в битките си личеше лека еднотипност и в краина сметка не видяхме много разновидности от алхимията но това са подробности.
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. Публикувано на: Вто Юни 15, 2010 4:00 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
djhot не се оправдавай, виновен си На мен не всичко ми харесва в мангата, не случайно има около 40-50 чаптърa, които не съм чел, почти цялата среда един ден, вече след като я бях зарязал от месеци (изгледах първото аниме, адски много ми хареса, почнах мангата, отказа ме и я оставих) попаднах на един от последните чаптъри, примерно около 94. Хареса ми и я почнах от там. Това, което най-много ми е харесвало в мангата и което ме връща винаги към нея са образите на двамата ни герой - Ед и Ал, съдбата им, характерите им и как се борят за да постигнат своето. Въобще страхотни са
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. Публикувано на: Сря Юни 16, 2010 10:27 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Приключи и моята Одисея с Алхимика и мога да си заявя, че завърши както трябваше. Ед, Ал, Мустанг, Енви-душката мамина сладурска, Грийд, Лин, Уинри...Много ще ми лиспват, но мангата вървеше по една линия, с едно темпо и си го запази. И се радвам, че Ед си разкара алхимията, и се радвам че Мустанг отново прогледна и че хепи енда не ми докара диабет.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|