те нали си говореха един път че Ед е такъф дребосък щот половината енергия която му трябва за да расте отива за тялото на Ал явно са били прави и вече може да се отърси от комплекса си
Also: супер яка манга! определено си струва да и се отдели време
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:.
Публикувано на: Пет Юни 11, 2010 7:51 am
Nocturno
Ем 3 (средни) или 2 големи чаптъра на един път беше добре като за края, нещо ми се губят хвалби щото останах без думи за това само ще кажа че беше много добре направен, и както беше казано в последната страница (нз дали е от преводача или си е там по принцип) очаквам с нетърпение следащата творба на Arakawa-san .
_________________ Всичко е възможно и същевременно всичко е невъзможно. Именно Шрьодингер.
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:.
Публикувано на: Пет Юни 11, 2010 2:14 pm
trigun
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
Свърши си точно, както трябваше да свърши и определено беше прекрасно... Само не ми хареса, че не задълбочиха нещата около Мустанг и Риза >_> Ама нищо, всичко останало беше невероятно!!!
Публикувано на: Пет Юни 11, 2010 6:27 pm
Selem
Регистриран на: Нед Мар 18, 2007 12:46 pm Мнения: 445 Местоположение: София
Почнах мангата като видях че 108 е излязла и по-точно като разбрах че това е последната глава. Беше ми интересно как ще завърши, все пак има 2 анимета по нея пък и от чисто любопитство
Страхотен край има неща които бих искал да видя и разбера, но бяха обяснени чрез снимки в предпоследната страница - супер. Хареса ми.
Определено ще ми е интересно да видя каква ще е следващата творба на автора, най-вече за какво ще се говори, как ще премине от алхимията към нещо друго.
Всъщност вече си има нова манга или по-точно ще продължава стара, спряна докато свърши алхимиста. До колкото знам, това ще да е Jyuushin Enbu - Hero Tales.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения