|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юни 09, 2010 11:50 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
хареса ми ... не мятайте камъни по мен де п.п. хареса ми, че Айзен пречука онази твар, беше бадасс изкефи ме как бащата върна хъса у Ичиго дори не ме дразни, че ползват едни и същи техники, дори ако имаше повече от две мозъчни клетки, мангаката можеше да завърти по интересен начин тази част от историята
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Юни 10, 2010 4:04 pm |
Hajutze |
|
|
|
Ако в това "измерение" не тече време (може и да не съм разбрал кат хората), защо просто не съберат всичките пребити капитани, да ги вкарат, ония да реанимират, пък наще да си се учат квот искат ...
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Юни 10, 2010 10:22 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
То още тука се спомена нещо подобно http://www.mangatoshokan.com/read/Bleach/Manga-Rain/132/18 . Най - после може би ще видим Зангетсу... бая се позагуби последните няколко-стотин чаптъра Гин бил по - голям коуард и от Тоусен, и Айзен к'вито погледи му вкарваше... явно скоро скоро ще изконсумира и него ;D
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юни 11, 2010 12:23 am |
|
Selem |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 18, 2007 12:46 pm Мнения: 445 Местоположение: София
|
lcool написа: http://mangastream.com/read/bleach/55581854/18 "It's a place cut down from space and TIME", с други думи там не тече време. Да не тече и за това е влака да непозволява да се остава там дълго време, и сега като го няма може да останат....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юни 11, 2010 1:10 am |
Hajutze |
|
|
|
И отново се връщам на въпроса, защо просто не съберат капитаните в тоя преципициум и да ги оставят да си реанимират, докато наш'те тренират.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юни 11, 2010 10:27 am |
|
Ryoka__ |
|
|
|
Кое те навява на мисълта, че като времето не тече те ще се възстановят? Bloodwed написа: Гин бил по - голям коуард Страхливец? Точно такъв не бих го нарекъл. Та Гин е най-свестния и нормален герой в тая манга. Поне докато автора не тръгне да го развива в грешната насока edit: Да, всъщност на Орихимето лекуващата способност май се състоеше в това, че спира времето или го връща. Наистина в тая манга няма логика
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юни 11, 2010 10:56 am |
|
karin |
|
|
Регистриран на: Пет Юни 26, 2009 10:27 pm Мнения: 964 Местоположение: Sf
|
lcool написа: И отново се връщам на въпроса, защо просто не съберат капитаните в тоя преципициум и да ги оставят да си реанимират, докато наш'те тренират. Защото половината капитани са out, а другата половина са заклещени в Хуеко Мундо, поради не знам си каква причина.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|