|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Юни 10, 2010 12:30 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
hmm да бе какво стана с това, че Наруто ще завършва с 500тния чаптър Колкото до майката му, чакрата й и какво прави и тя в него, така разказана историята, дори не ми трябва логическо обяснение. Но ако трябва да измисля нещо, бих казал - косата й. Тя спомена, че има специална чакра. Да кажем, че е умряла при раждането, или от Лисо. Минато е поставен пред свършен факт, че любимата му жена е мъртва, любимото му село - пред пълно разрушение и това донякъде облекчава избора му да се жертва за да спаси, каквото може. В началото казаха, че сийла е уникален, да приемем, че мангата не се е оплел в собствените си конци - уникален е защото до сега никой не е бил джинчурики на 9опашатото (звучи почти логично, ако то е и най-могъщия от зверовете). Минато използва косата на жена си, от часовете по биология знаем, че там се съдържа и нашето днк, демек чакрата й нейната самоличност (в по-художествен вариант). И хоп, ето го Наруто, който без никога да не е познавал родителите си, носи в себе си спомен за тях, нещо което може би всеки сирак в неговото положение би искал да познае.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Юни 10, 2010 7:34 pm |
krumisimo |
|
|
|
hikuk написа: Абе само на мене ли ми прилича на Сакура майка му? Сега да не излезе, че са брат и сестра... Ебати сапунката... Не само на теб... Хайде да поразсъждаваме тогава: Минато(жълто) + Кушина(червено) = Наруто (оранжево) ??????(бяло) + Кушина(червено) = Сакура (розово) Джирая, куче такова, къде си топил чушката, а? Едит: И на мен ми хареса чапа...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юни 11, 2010 12:16 am |
|
Pinko |
|
|
|
krumisimo написа: hikuk написа: Абе само на мене ли ми прилича на Сакура майка му? Сега да не излезе, че са брат и сестра... Ебати сапунката... Не само на теб... Хайде да поразсъждаваме тогава: Минато(жълто) + Кушина(червено) = Наруто (оранжево) ??????(бяло) + Кушина(червено) = Сакура (розово) Джирая, куче такова, къде си топил чушката, а? Едит: И на мен ми хареса чапа... Може да е бил бащата на Какаши
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|