Дата и час: Чет Фев 06, 2025 4:53 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 2 [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Живей Активно 5!
МнениеПубликувано на: Чет Юни 10, 2010 5:18 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Изображение
Изображение: http://www.jiveiaktivno.bg/

За пета поредна година в София, Нестле организират най-голямата инициатива за здравословен и активен начин на живот - "Живей Активно". Инициативата се състои в следното:
    - Събиране пред НДК, към 10ч.;
    - Мазало от нецивилизовани хора дошли да грабнат по нещичко и да се изнесат, блъсканица, провикващи се граждани искащи безплатни goods;
    - Призиви от гостите на кампанията;
    - Тръгване към ЮЖЕН парк, ПЕША!! и готино шествие;
    - Пристигане в Южен парк, разходки, няколко сцени с игри и забавни конкурсчета, на които могат да се спечелят и някои и други наградки;
    - Приятно прекарано време до към 13-14ч., след което или концерт или край на забавата.
Ако това не ви навива да дойдете, нека го кажа по следния начин: Нестле раздават наградки на мързеливите Софиянци, с опит да им вкарат в главата идеята за активен начин на живот и движение, ПЕШ. ФАКТ е, че бая народ не отиват нито за активния начин на живот, нито за добре прекараната събота в разходка, а за наградите на Нестле и партньорите/рекламодатели на събитието. Факт е, че това е най-яката реклама на Нестле изобщо. Но те го правят поне... никой друг не го. Моля да не коментирате тези 2 и повече негативни страни на събитието, а да се концентрирате върху веселото прекарване на неделния ден и ако сте свободни - да се разходите с нас! Пък може да спечелите и някоя и др. награда.

За който иска да добие по-голяма представа:Живей Активно 4, коментар. или сайта на картинката. Аз ще се постарая да ида, предните 2 години ми хареса ^^ Ма какво да не ти хареса разходка в парка с приятели... so.. cya~

Профил  

Заглавие: Re: Живей Активно 5!
МнениеПубликувано на: Чет Юни 10, 2010 5:25 pm 
Аватар

В програмата е изпуснато - пропада се в дупки от строежа на метрото.
Иначе тая имициатива е голяма простотия. Единственото за което става е да се видиш с компанията и после евентуално да пиете бири. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 10, 2010 5:41 pm 
Аватар

Oh the irony; Под призива "Живей активно!" си представям как Нестле раздават шоколади

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 10, 2010 5:43 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Голяма простотия катоооо въъъввв.... ??
а) изцепките, появили се само за наградите, които не са малко, признавам, и вкарват кофти оттенък на инициативата
б) инициативата сама по себе си, което не бих разбрал, независимо от рекламната ѝ страна и бих искал някаква аргументация.
в) събитията, подготвени от организаторите, с цел развлечение/реклама
:confused:
И къде има дупки от метрото? Минава се по бул. Витоша.. там нз да се строи метро в момента =0 още по-малко на Южен парк.
За ирония можете да видите мнението ми за миналата инициатива. Но иронията не идва от организаторите... а от дошлите хора...
Каквото става и тук бтв. Пускам позитивна тема за весела и слънчева инициатива и първите 2 мнения са хейт до дупка с по 1 изречение... :huff:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 10, 2010 5:54 pm 
Аватар

Бул. Витоша се ремонтира в момента откъм ъгъла с бул. Патриарх Евтимий. Но това не е от значение, тъй като началната точка е от пилоните.

А иронията идва от тук:

Цитат:
- Мазало от нецивилизовани хора дошли да грабнат по нещичко и да се изнесат, блъсканица, провикващи се граждани искащи безплатни goods;

Защо не бих отишла на такова събитие
- заради точно тази природа на софийския гражданин, която цитирах по-горе
- защото мразя тълпите
- не искам да съм ходеща реклама
- и за това, че всяка една добронамерена цел трябва да е изнасилена по такъв начин, за да я последваме. Някой смята ли, че и половината от хората, които ходят по такива евенти биха отишли ако не беше авантата? Иначе идеята не е и наполовина лоша.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 10, 2010 6:29 pm 
Аватар

До колкото чух има някаква програма за безплатно трениране на спортове от ученици до 12кл. Тенис на корт например (доста скъпичък спорт)... и пак няма достатъчно желаещи, за да запълнят всички места, баси отрепляците честно (т'ва и към родители и към децата им)...на мен да ми предлагаха така. D:

A true man knits his own destiny...
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 10, 2010 10:29 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Яко пропаднала работа ;0 Няма как нещо да се погледне от позитивната му страна, а...
Простащина фтв, може да изгорите темата, тъй като не мисля, че има място във форум като тоя ;/
Мерси.

пп: lovelyangel666, с "протеста" си към такава инициатива, ти просто оставяш повече място за именно тия хора... и съответно хора като мен, които идат, после остават с предимно кофти впечатления, защото е имало само някви навлеци и твърде рядко действително отишли хора за забавлението... но както и да е.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 10, 2010 11:59 pm 
Аватар

Жалко че няма нещо подобно във Варна или направо в няколко големи града в цялата страна.

Самсунг правят 1 маратон, но не помня в колко града. Аз се радвам като видя хора които се движат - голям кеф ми е да видя морската пълна примерно - вярно много народ ама място има така че :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 11, 2010 1:56 am 
Аватар

@SayanMk

Тъй като гледам че така и така ще ходиш на събитието, мо'е ли да те помоля после да направиш един обзор?

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 11, 2010 10:50 am 
Аватар

аз ще хода :ППППП се запиша в турнира по баскет :ПППП

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 11, 2010 1:56 pm 
Аватар

Again.... :lol: :lol:

Еми ще очаквам "репортажа" ти, Саяне... :P Аз поне ако бях в София, бих отишъл, но....

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 14, 2010 10:45 pm 

Факт е, че доста хора предпочитат да кибичат вкъщи на компа или да пият в дискотеките и кръчмите вместо да спортуват. Това не значи, че трябва или да кибичиш или спортуваш, аз съчетавам 2-те.
Обаче всеки си избира, за децата тук вина имат родителите предимно. Ако родителя подтиква детето да се развива в някакъв спорт пък и да не е спорт изобщо някаква дейност, е много по-добре отколкото да му дава пари да си купува чипсове, да цъка УОУ денонощно и да върви кат' танк.
Евала на нестле, с тия награди искат да привлекат имено лакомите хора, па да вземат да се размърадт, макар и за авантата. Естествено никой не дава пари за нищо, всяко удоволствие се заплаща и така нестле си прави реклама :) Но наистина ако тук (в Стара Загора) имаше такива шествия и изобщо в другите градове, щеше да е супер. И все пак мотото на събирането не беше:
Изяж 20 шоколада и можеш да спечелиш подарък кофа течен шоколад.....

МнениеПубликувано на: Сря Юни 16, 2010 6:46 pm 
Аватар

т'ва е пълна загуба на време... :huff:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 16, 2010 8:27 pm 

Донякъде си прав. От една страна, за същото време можеш да идеш на фитнес и да се поизпотиш повечко. Но от друга - всеки си решава. Някои предпочитат да бягат, да правят гимнастика, други да тренират спорт, трети бойни изкуства, четвърти фитнес и така.

МнениеПубликувано на: Нед Юни 20, 2010 2:57 pm 
Аватар

Сега се прибирам страшно беше, разярени бабички бият лакти в бъбреците на "почтените" 14 годишни момченца блъскащи се за 2-3 фанелки потнали се мангалки вика "Како, како дай една насам" примерни граждани с по 1 тениска и шапка бавно изминават пътя от НДК до Южния и тези като мен хора за които този ден е като традиция пълна със забавления и комични случки: 5 години, 5 пъти повече, 5 години 5 шчупени рекорда, 5 години 5 пъти повече смях, 5 години 5 пъти повече бабички.
(Тази година: Тениски-47,Шапки-10 и една спечелена с труд волейболна топка)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]