Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 15 от 16 [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Аниме флейм
МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 11:08 am 
Аватар

А да, и Ume.

МнениеПубликувано на: Нед Яну 24, 2010 1:53 pm 
Аватар

DiaDora написа:
Ako щеш вярвай ама аз едва преглътнах първите епизоди на Блича...неколко месеца ги борих геройски...и кат ги преборих и стигнах до Соул Сосайъти арк и се размазах от кеффф...Струваше си потта на челото.

А най- после и Гримжоу кат се появи и вече размазването беше пълно :mrgreen:

:D Same heree

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 5:07 pm 
Аватар

И за мене по принцип има добри анимета и по - добри, не знам какво толкова ви дразни в супер
анимета като Hellsing, Naruto, Elfen Lied, но за мене вй това е шитня...

Dropped:
Haibane Renmei- няк'ви ангелчета тука...Отиване в Рая, ала бала...не разбрах много к'во стана,
па не исках и да разбера...Скука си беше от всякъде.
ef - a tale of memories, Kanon - Тези са от типовете дето най- много ме дразнят...както и Air, School
days
...Дразни ме арта, може да е хубава историйката, ама тези големи очи на лолита направо ми
издират очите. Въпреки че съм ги доизглеждала...
Mai-HiME - т'ва даже не си го спомням мн мн...ама си беше яка скука.
Muteki Kanban Musume - т'ва пък с тази некъдърната овца дето само се спъваше и разсипваше
манджи наляво-надясно беше направо FULL SHIT! Арта беше добър, но историята...всъщност
имаше ли изобщо история...?
Seto_no_Hanayome - това много ми напомня на Zero no Tsukaima по арт и може би по главните
герои, мислех, че ще има смях, ама едва го изтърпях до 5-6 еп...дори не помня дали го гледах до
5 еп. Има и други анимета, които напомнят на Zero no Tsukaima, но пък кефят като: Toradora!,
Shakugan no Shana...

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 6:50 pm 
Аватар
Anime Hunter

Bleach просто не можах да го изтърпя... изгледал съм ги до 229 еп и кат почна тоз последния филър ми кипна и го зарязах... нямам нерви да го чакам... като стане complete може би ще го доизгледам...
Naruto изключително ме дразни арта на шипудена ще изгледам битката с пейн и му тегля куршума,
Koi Koi 7 мн тъпо харемче някой ден може и да го доизгледам но за сега няма признаци за това...
Shugo Chara - мн ама мн лигаво ми се стори... просто не е за мен и никога няма да бъде :D
Love Hina това го изгледах с 300 зора... разбира се не можах да намеря сили за 2-ри сезон :D

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 7:33 pm 
Аватар

Не съм гледал много анимета, но все пак ще напиша тук и малкото, които ме дразнят:
1. One Piece - Арта според мен е УЖАСЕН! Стигнах до епизодите с някъв олигофрен дето тича бързо и харесва някакво момиче болно от ... анорексия ли какво (към 10 епизод някъде) и не издържах повече. Беше отдавна и не помня точно. Казаха ми, че по-нататък става интересно, но не мога да го изтрая още 50 най-малко епизода ...
2. Clannad - Кефи ме! Както и втория "сезон"! Само на едно място се издразних много - епизодите с Фуко-чан (онази дребната, която всъщност е в кома). Просто не ми беше интересно.
3. School Days - Като цяло ме кефи! Но, голямото но, главния герой (Макото) беше супер смотаняк! Първоначално беше свестен, но като почна да излиза с Катсура и въобще като започна да излиза с момичета, яко се скапа. Първо харесваше Катсура. Станах гаджета. После започна да харесва и Секай, според мен защото с нея видя, че може да "стане работата" (нали там почти му пускаше). После стана гадже със Секай, но не можа да каже на Катсура, че не я харесва. След това почна с другите "курви" от училището и той се превърна в нещо като жиголо, макар това да не е точното определение. И, ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ, трябваше накрая да умрат ? Кой болен ум измисли тоя болен край. Слава богу, гледал съм Elfen Lied и това не ме травмира, но се депресирах ... Завърши адски тъпо, но като цяло беше добре!
4. Welcome to the NHK! - Какво да кажа, беше ми малко тъпо ... като цяло историята не ми беше интересна. В резултат, докато гледах на анимето, всеки ден си повтарях Nihon Hikikomori Kyokai и аз не знам защо. Хареса ми единствено песничката за Pirin-chan!
5. И като цяло най-много мразя филърите на Naruto и Bleach! - Просто като стане интересно (пък и дори да не стане), да ти натрапят един филър, който трае с месеци, е СУПЕР ГАДНО! Толкова се изнервям, че ми идва да счупя нещо. И сега след битката с Пейн, най-вероятно ще пуснат филър ...

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 7:50 pm 
Аватар

Violence написа:
И за мене по принцип има добри анимета и по - добри, не знам какво толкова ви дразни в супер
анимета като Hellsing, Naruto, Elfen Lied, но за мене вй това е шитня...

Dropped:
Muteki Kanban Musume - т'ва пък с тази некъдърната овца дето само се спъваше и разсипваше
манджи наляво-надясно беше направо FULL SHIT! Арта беше добър, но историята...всъщност
имаше ли изобщо история...?
Seto_no_Hanayome - това много ми напомня на Zero no Tsukaima по арт и може би по главните
герои, мислех, че ще има смях, ама едва го изтърпях до 5-6 еп...дори не помня дали го гледах до
5 еп. Има и други анимета, които напомнят на Zero no Tsukaima, но пък кефят като: Toradora!

:lol:Това са пародии бе, какъв смисъл търсиш в тях. Те се правят по подразбиране тъпи, това им е забавното. :lol:

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 8:27 pm 
Аватар

School Days и Melancholy of Haruhi Suzumiya, са ми най- тъпите анимета.
Ужасни са..

иначе арт-а ми харесва :lol:

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 10:11 pm 
Аватар

Queen's Blade-фейл за ечи според мен,както и ще отбележа за меланхолията на харухи...7 епа едни и същи с малка промяна,ъъъъ,фейл хД

МнениеПубликувано на: Съб Юни 12, 2010 5:34 pm 
Аватар

Гледам си аз Наруто шипуден 141еп...и си викам : WTF I'm doing!!! Тря да порасна вече. И така от тогава ми олекна много на главата...Така и незнаех закво го гледам ,просто цялото СМИСЛЕНО действие можеше да се събере в 50 серии..
За щастие с Белината стигнах до 6 еп...
Hellsing -повече спах на него ,отколкото гледах,ЧЕСНО !
Dokuro-chan - това Велико Произведение на Японското Визуално Изкуство (сакратено ВПЯВИ ) надминава определението Аниме ,дотолкова че може да се нарече такова ако искаш да се ебаваш.

МнениеПубликувано на: Нед Юни 13, 2010 4:34 am 
Аватар

леле прекарах последния час и нещо да чета мнения ама си струваше. накефих се най-сетне как всеки си плюе по квото си иска без някой да си защитава анимето..мисля че феновете на наруто, белината и ОП са получили нервна криза :D обикновенно из форумите виждам фенове на тия три анимета.. мн рядко се случва някой да се изкаже лошо за ОП,после за Блийч по-често и за наруто най-често. добре че си я направил тая тема Сафире... до сега кво съм си мислела не знам..сигурно че хората дето мразят тия анимета не са се обаждали щото не им се занимава да се каат с безбройните фенове на тия три Хита..или просто са си мислели, че тълпи от фенове ше ги псуват до девето коляно.. има някой фенове мноо ревностно си защитават анимето..почти колкото футболни запалянковци в италия :D и сега се вижда всъщност..."трите хита" колко са мразени :D аз рядко мразя аниме..или ме дразни..по-скоро някой герой примерно като Сузаку...дето бих го била на лягане и на ставане.. а и д сега н съм дропвала аниме..обаче признавам си..едно го дропнах..тва Мария-сама Га митеру.. еми просто 4 сезона такава простотия НЯМА! ОП всичко го плюят..и аз му плюя графиката..прсто са направени.."страшни" чак в буквален смисъл..отначало си мислех че Мънки Ди Лъфи е висок..после като поразгледах екипажа му..глеам пичове по-високи от него..и си викам..начи геройте са направени ужасно за тоя бекграунд..много са грозни признавам си...както казват тук в италия..грозни са като кенефи..и бекграунда не стаа..просто нямам думи..но най-сетне един приятел ме убеди да го видя..и знаете ли стигнах до 4ти епизод..ще го гледам аз..де ше ида..мн съм любопитна да разбера защо има толкова фенове тва аниме..какво е успял да сътвори този мангака..че да има над 50 volume мангата му и над 400 епизода..така че поелайт ми успех :D
а да и Elfen Lied. не го мраза просто е...супер много говорят а мен не ме впечатли..колкото до school days анимето е с добра история но тоя Макото просто исках да го застрелям с ловната пушка на свако ми.. :evil: много мразя безгръбначни същества! курвар пълен. а на безличното си гадже не мое да каже че не знае как да си държи оная работа в гащите. И ечита не обичам..чудя се мъжете кво им харесват на тия рисувани мърли..аз като цяло не харвсвам жените в анимето..единствената дето ме кефи е Йоруичи от белината...другите или ме дразнят като Орихиме(DIEEE) или ме разсмиват..мн са ми безлични..като почнат да реват и да се праат на беззащини и сaмо хленчат..ама сигурно и момчетата се чудят какво намирам аз в мъжките характери..което е странно..женствен мъж в истинския живот никога не бих си зела..ама бишоненчетата нарисувани са ми мноо яки :D

sorry за дългия пост. нещо ми дойде музата.

МнениеПубликувано на: Нед Юни 13, 2010 10:10 am 
Аватар

Хаха, е то и аз обичам да гледам Шоунен-ай, да не кажа, че обожавам, ама в реалния свят, ако видя двама педерасти да се целуват, сигурно ще се издрайфвам. То за т'ва е аниме ;) - Да избягаш от реалността. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 13, 2010 10:13 am 
Аватар

Ergo proxy - какво за бога става от 3тата минута на първия епизод - не е ясно...и поне за мене си остана загадка до 3тия, защото от там го зарязах...

Aoi Bungaki - тоз пич на*б* една още в пърия епизод..и после ко?! ... скука.. ФЕЙЛ

Noiseman sound insects - графиката е ужасна ... сюжета не ме радва... И се уплаших от онова насекомо в началото на анимето :huff:

Tatakou Shisho - The bokk of bantorra - не ме грабна още от самото начало

Благодарение на Ahinora Sakarska и Hinata_foxy ;3
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 13, 2010 1:47 pm 
Аватар

Да му е*а майката на тъпото Vampire Knight. Който го е създал да си е*е майката малоумна. Само си загубих от ши*аното свободно време. Да им го на*укам с та*аците на тия пе*ераси нае*ани. Тва аниме е проста шитня. Да пукне тоя кене*осмукач, който е създал тва аниме и да си е*е майката тва ши*ано,тъпо студио, което е почнало с то е*ан проект за ши*аното Vampire Knight ! :bash: :headbang2: :evil:

МнениеПубликувано на: Нед Юни 13, 2010 1:54 pm 
Аватар

Safiir написа:
Също не е желателно и да има кой знае какви псувни.

:roll: :roll: :roll:

Благодарение на Ahinora Sakarska и Hinata_foxy ;3
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 13, 2010 1:58 pm 
Аватар

Не, че защитавам някое аниме, но.....
защо си "губите времето" да гледате цялото аниме? Като не го харесваш е нормално да
го дропнеш поне на 3-4 епизод най-много. :mrgreen:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 15 от 16 [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]