|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 12:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Чет Фев 25, 2010 11:51 am |
|
Nocturno |
|
|
|
Лелеее, темата за Death Note-а е коментиране по-скоро, а тя свърши...отдавна . Номинацията ми за "Newbie Award" не го заслужава, предпочетох я пред Били Бат-а все пак . То и аз отдавна не съм писал. Целият Киото арк (ама първия) пропуснах . Така като гледам предишните постове не е нужен спойл маркер, но все пак да не прецакам някого:
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Пон Мар 01, 2010 5:19 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Хаха Това беше наистина добра битка...... много интересно беше как Рикуо все още можеше да се бие дори и когато се върна в човешката си форма..... Стана ми гадно как го пребиха, но сега очаквам да го изправят на крака.... Дядото изглежда вярва, че малкият има нещо повече от него, няма начин..... Предполагам, че ще бъде някоя бърза тренировка. Все пак имат 7 дена, да се размърдат малко. Юра почва все повече и повече да се противопоставя на клана, а и сега като главния омниоуджи е неино шикигами вероятно ще я развият още повече като персонаж...... Иска ми се да разбера повече и за бащата на Рикуо... от моментите, когато са го давали изглежда много добър командир, а и май има нещо с него и лисицата...... О, Кейкан Хидемото май е по-скоро тактик отколкото нещо друго...... но и в тази си форма, както той сам си каза, освен ако Юра не намери начин да го използва, не може да прави нищо друго освен да говори
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Пон Мар 01, 2010 10:36 am |
|
Nocturno |
|
|
|
Вчера много добре ми дойдоха 4-те глави на Били Бат, а днес...2 нови на Нурарихьон. Доволно, доволно . Мен най-много ме заинтересува това, че има нещо неясно около смъртта на 2-я. Да видим дали няма да има нещо наруто-стайл и бащата да е влял някаква сила в сина си. Би било добре ако Рикуо стане машинка. Май е по-готино, когато знаеш, че потенциала го има и само чакаш той да се развие, отколкото обратното . Макар че така пък се лишаваш от изненадата... Труден избор . Значи Гюкки е най-довереният човек на стария Нурарихьон. Дали онова метежче не е било просто тест? П.П. Малко инфо за анимето, актьорски състав и дата на излизане
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Вто Мар 02, 2010 4:32 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Някакси не вярвам да е подобна ситуация като с бащата на Наруто...... Или поне се надявам да не е.... Само ще ми развали удоволствието от развитието на мангата..... Плюс, че не прави логика бащата да твърди, че ще остави Рикуо сам да избира, към кой от двата свята ще бъде, при положение че ще му дава някаква сила. Но, да, определено е по-добре да знаеш, че има потенциал, но според мен той ще се прояви по някакъв друг начин. На мен ще ми хареса в крайна сметка Рикуо да може да се бие хем в демонската си форма, хем като човек. За метежа - май си беше истински. Все пак трябва да има нещо, което да се изправи срещу нашия герои, за да може той да продължи да се развива. Все пак едва преди няколко глави се научи как да контролира "страха" си по подходящ начин и дори и сега не може да го използва перфектно. ООО, Нямам търпение да видя анимето..... Дано се справят добре с него.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Вто Мар 02, 2010 1:30 pm |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Nocturno написа: Урааааа шафт нямат шанс да преебат и тая манга
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Чет Мар 11, 2010 3:09 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Започна нова "тренировка" малко след като свърши първата :> Надявам се да не ни влачат сега 10 чаптъра как упорито тренира, а да покажат резултата в евентуалната битка с ония дето ги нарита последно. Иначе Гюки щом е толкова силен, защо не помогна. Разбираемо е да не иска да се меси, за да не злепостави командира, но след като почти го убиха, не знам какво чакаше... Иначе VA са същите като от drama cd-то както се вижда, такаче който иска да чуе от сега как ще звучи - http://www.youtube.com/watch?v=xArPtEPf5ZA
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Чет Мар 11, 2010 5:58 pm |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Не, най-вероятно ще последва ечиго тип развитие - 10 чапа ще гледаме как останалите се опитват да се бият с демоните от Токио и после Рукио ще се появи на бяла кобила.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Сря Май 12, 2010 1:50 am |
|
Pinko |
|
|
|
Интересна е Готино стана в последната глава. Ненормалния поп или като какъвто там се изявява от лошите нападна не където трябва май. Макар че може и да направи някаква сериозна беля, не е сам все пак.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Пет Май 21, 2010 4:40 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
Напоследък ШинраТенсей доста бавят главите, което е жалко, защото техните рилийси ми харесваха. Добре, че и новата група "чисти" хубаво . Отдавна искам да видя свещеника/йокай в действие. Още повече ми се ще да разбера как е произлязъл, защото иначе погледнато е много абсурден.
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Чет Май 27, 2010 10:40 am |
|
Nocturno |
|
|
|
Направо не знам как може Белината да е на условното 2-ро място в "3-ката на WSJ", а Нурарихьонът, който е безбожно по-готин да не е там, например на мястото на мангата, за която стана дума по-рано (в същото изречение ). Идния месец излиза новият том на One Piece, а заедно с него познайте коя друга манга ще си поръчам? Линк към новата главаСега по същество - Аотабо кърти мивки . А пък прийста стана много грозен, бе. Първото ми разочарование откъм арт на аякаши . Иначе те с Аотабо някакви антиподи ще дойдат. Ще ми се да видя докъде я е добутал Рикуо. Стана ли вече машинка?
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Чет Май 27, 2010 6:06 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Благодаря за линкчето бях забравил че и Нур-ата е в Джъмпа Аотабо е супер чудовището и ми става още по-симпатичен като герой Много готина глава.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Сря Юни 09, 2010 12:36 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Нещо доста се бавят от Шира тенсей има излезли мисля до 109 главите а те днес изкараха екстра историята. Беше забавна Свежа и отпускаща.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Пет Юни 11, 2010 8:05 am |
|
Nocturno |
|
|
|
Мда, бавят се, но май са малко и няма как. И те са хора. Поне сканлираха омакето от SJ Next, което толкова ми се искаше да видя. Не ме изпълни, както очаквах, но можеше и по-зле да е . Все пак потенциалът за нови и интересни йокаи нарастна
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|