OVA-то не беше нищо велико, но пък имаше и готини моменти - примерно как Мисака левитираше с електричество...или пък как се депресира Куроко в един момент...
Някой друг да сподели впечатления.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009)
Публикувано на: Пон Ное 01, 2010 4:55 pm
zlobcho
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
Приятна и типично в стила на Рейлгъна си беше ОВА-та, ама както започна си помислих, че има материал за цяла арка в нея. Но най ми хареса края, когато разбра, че не всички тръпки са от "Погледа"
Публикувано на: Сря Ное 03, 2010 3:06 am
erejnion
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
Nice! Най-после някакво нормално забавление този скапан сезон. Е, нямаше как да не се мине през старите изтъркани лафове от първи сезон, но като цяло, започна доста прилично (особено на фона на целия втори Index). Хубавото е, че се очертават солидни конфронтации между есперите от 5и левъл. Сега чакаме само Акселериращия и Мисака Мисака.
_________________ .~.
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009)
Публикувано на: Пон Апр 15, 2013 11:31 am
velush
Май ми изглежда малко по-лигаво отколкото го помня предния сезон, но серията беше за reintroduce-ване на старите героини и introduce-ване на 1-2 нови. Имаше си ги стандартните екшън сцени, в които Мисака и Куроко (този път и с малка помощ от Сатен) ритат задници. Те ми липсваха най-много в паузата.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения