Дата и час: Сря Фев 12, 2025 6:44 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Интервю със FeaRSomE - НЕ на морските деликатеси!
МнениеПубликувано на: Пет Фев 20, 2009 11:23 pm 
Аватар

Интервюта с други потребители можете да откриете по-долу в раздела.

........
Може ли нашият скъп приятел FeaRSomE, известен със своите велики запивания, не дотам велики засядания за "твърде дълго" в тоалетната на двора и доказаната си любов към хубавата манджа, да бъде описан с тази игра? НЕ! В абсолютно никакъв случай! Защото:

1. Сома не дърт и сбръчкан ( всъщност... бе... нека това по-добре да отпадне)

2. Сома в никакъв случай не би разрешил имиджа му да бъде използван в някаква мизерна онлайн игра.

3. Никоя игра не е достатъчно всеобхватна, че да покрие цялата гама от качества, приютени в тялото на Сома.

Ако от наблюдаването на дърт рибар, издаващ твърде подозрителни дори и за онлайн игра звуци при олавянето на злощастен рибок, не ви е удовлетворило, то тогава хвърлете поглед на долните редове... току виж и вие се превърнете в обитаваща сладководни басейни МЪДРА РИБА С ФЙЕШЪН МУСТАЦИ, каквото е Сома.

Господи Фиърсом, свързвате ли произхода си със сладководен басейн и ако не, то блуждаят ли подобни мисли в главата ви от време на време?

Моят произход, така ли.. Водните басейни нямат нищо общо. По-скоро басейните от ракия, лайна и C-200 на Супер_Бийст, който кънвиниънтли ме нарече СОМ. Но това не променя факта- Сом ИС Сом.

Как смятате, дали ракията би изместила млякото в яслите, ако за президент бъде избрано четириного?

Ако приемем алегорията четириного=стол, едва ли.. Виж, ако смяташ четири от моите въображаеми перки за крачка, то в яслите няма да се пие ракия, а ще се яде шкембе. Подлютено. С много чесън. С много червен пипер. С много оцет. С много сол. Тогава ще се оправи България.

Бихте ли се включили в кампания, носеща името "Влез в кенефа и не излизай", ако към това ви подтикне изнервен травестит с три крака?

Единственото нещо, което би ме накарало да се включа в подобна кампания е фонд от олдскуул фантастика. Закон Сомски- в кенефа се влиза с ЧЕТИВО и се стои минимум ТРИДЕСЕТ минути. Иначе визитата не е пълноценна. Дори и веселите цопвания не стигат на душата ми да достигне до оргазъм. Трябва да има и ОЩЕ нещо. А то определено не е изнервен трикрак травестит, просто защото.. трависите са едни много спокойни хора, криещи се по дупки и усои, под предлог, че едни весели момчета ги чакат с по една верига в ръка навън, доволно потривайки ръце. Това беше рилейтед като цяло.

Мисълта, че може действително да сте се родили като сом, а всичко, което досега сте смятали за свое съзнание, свой живот, да е всъщност лъжлива проекция на първия плосък червей, докоснал се до древното изкуство на воденето на живот като зъл гений, ужасява ли ви?

Ужасява ме колкото и перспективата да се удавя. Фор риъл. Но би трябвало да се запитаме.. Този плосък червей.. Защо е плосък? Може би се крие от някой, използвайки идентичен прийом с този на рибата писия. И аз потвърждавам. Защото не червеите стоят зад злото начало на човека, птиците, костенурките, скумриите и т.н. , а именно Сомът. Това митично същество. Следователно по-горните изказвания за проекции, лъжливи, етц. са всъщност MONK

Съвпадат ли вашите чувства с тези на прегорелия ви сомски задник?

[20:59:12] Fearsome' каза: Аз като един простичък Сом много-много не разбирам тези сложни въпроси, задавани ми от ваше преосвещенство Лайн Мандрино. Но мога да кажа, че още от малък обичам попара. И не се срамувам да си призная, че и досега, почти седемнадесет лета след моето пръкване, аз продължавам да си похапвам попара. Водичка. Сиренце. Малко масълце. И разбира се препечен.

Представете ли следната картина : Съвременното общество се е разпаднало, ала все още съществуват редица недокоснати от унищожителната ръка на човека кътчета, където по 100 индивида от изчезващият вид "селски чалгар" произвеждат свръхкачествени джапанки "Леонид" и мъжко бельо с джобчета, предназначени специално за патрончета водка. Какво бихте причинили на производителите, ако по някаква случайност се озовете в някое от тези кътчета, и бихте ли си взели комплект джапанки+бельо за спомен от туй всяващо страх у бедните детски души бъдеще?

Обичам джапанки. И особено как джвакат като джапаш с джапанчиците. ''Леонид'' всява респект. Бельото е иновативно. Просто не виждам за какво може да се притесняваме. Пиеш докато пикаеш и си гледаш жапанките. РАЙ!!!!! Но тук идва друга интересна дума.. Чалгар. Тия животно не заслужават дори канибали да ги генгрейпнат и да ги изядат. Горките антропоядци ще страдат от невероятни кошмари- водовъртеж от силиконови цици, имащи вкус на нищо и странни звуци, наподобяващи родилните мъки на мъжки торен бръмбар. И така на канибалите ще им се отще да ядат хорица и светът ще стане едно по-хубаво място. Но от де канибали като съществуват само катуните на селските чалгари, които несъмнено са и ЦИГАНИ.

Зеленчуците - източник на ценни за човешкия организъм вещества или средство на властите за прикриване на факта, че всъщност шкимбето е най-полезната храна, а картофите, морковите, зелето и останалите шкембе-заместители всъщност причиняват най-големи вреди в тялото на човека?

Страхотен въпрос. Управляващите просто искат да ни манипулират по най-лесния възможен начин. Поради тази причина оставят шкембето на заден план, като се грижат и за неговата анти-реклама. Защото здрав и силен мъж- много шкембенце и биричка! Всичко има у тази гозба- от витамини до най-чистата форма на оргазъм. Зеленчуци? Пълен крап, стават само за салатка. За съжаление жените също ни дърпат назад- едва ли само моята майка ме трови с моркови и т.н. ненужности в любимото ми телешко варено. А това че женските като чуят шкембе и си мислят за дребни космати пъпчиви пениси, това е друг въпрос. Те просто не са посветени в силата Му. Който е ял знае.

Има ли нещо, което криете от нас... господин Сом?

Да. Аз съм първият човек направил трансплантация на кокал на цица. Успешна.

Мислили ли сте върху създаването на машина, внедряваща "ЕПИЧЕН ПРОВАЛ!" в бъдещето на новите потребители на Анимес-бг? Имат ли те въобще нужда от такава?

Разбира се, тъй като по-голяма част от тях са нарутарди, лично аз съм се заел с тази нелека задача по създаването на перфектния EPIC FAIL.
В средите съм познат като ''Онзикойторейпнайондаймеследкатосеизсравърхуопиканиямутруп'', но това е само за заблуда на малките дечица. И аз ще имърджна викториъс, защото съм Secret Some.

Как си представяте перфектното публично разсъбличане? Имате ли някакви съвети за начинаещи, които все още не са вкусили от този забранен, макар и не дотам недостъпен плод-произведение на изкуството на екстремните "спортове"?

Сомът доста често лъсва по бельо и по небельо пред публика. Често това се случва на пияна глава. Но пък да става забавно. А моят съвет към начинаещите е: внимавайте като си сваляте панталони, дънки, ала-бала- гледайте да не смъкнете и долните ГАЩИ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Губи се ефектът, хората побягват и се свират в ъглите. Трябва да ги подготвите ментално за тази понякога така дистърбинг гледка.

Какъв би бил резултатът, ако правителството вложи 50+ милиарда в създаването на емотикони, пресъздаващи групово изповръщане?

Би било глупаво, тези пари трябва да се вложат в ''кауайски'' емотикони- фърчащи джинджиплякторченца предизвикващи лигопотичане у момиченцата и натрапчивото чувство на ''Офф'' у мъжките индивиди.

Какъв човек сте според тъндър-гълъктишискиъ хороскоп на Кралица Въй-Май-Въй?

Аз съм една мишка, възседнала водна чаша, която се рее из безграничния Космос.

кжо иска6 да каае6 на остааните сом ове е сомееее!@?

Всъщност.. не обичам сомско. Кофти е, дори когато сам си си хванал сома. ;е

Какво бихте казали на потребителите на Анимес-бг?

Пльок-пльок, каза само и избърса мустаци. ДОТ

Посланието ви към хората?

Яжте повече попара и шкембе, че да порасне вашето чушле.

Профил  

Заглавие: Re: Интервю със FeaRSomE - НЕ на морските деликатеси!
МнениеПубликувано на: Съб Фев 21, 2009 4:10 am 
Аватар

батееееееееееееее....................................неам коментар просто.....ще дам само тва " :doh: "

МнениеПубликувано на: Съб Фев 21, 2009 4:27 am 
Аватар

Line написа:
Представете ли следната картина : Съвременното общество се е разпаднало, ала все още съществуват редица недокоснати от унищожителната ръка на човека кътчета, където по 100 индивида от изчезващият вид "селски чалгар" произвеждат свръхкачествени джапанки "Леонид" и мъжко бельо с джобчета, предназначени специално за патрончета водка. Какво бихте причинили на производителите, ако по някаква случайност се озовете в някое от тези кътчета, и бихте ли си взели комплект джапанки+бельо за спомен от туй всяващо страх у бедните детски души бъдеще?

...

Би било глупаво, тези пари трябва да се вложат в ''кауайски'' емотикони- фърчащи джинджиплякторченца предизвикващи лигопотичане у момиченцата и натрапчивото чувство на ''Офф'' у мъжките индивиди.

Ей тея ме разбиха =)) НАЙ-ИЗРУДСКОТО ИТЕРВЮ ДО СЕГА! НАПРАВО СЕ РАЗМАЗАХ =)) =)) =))

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2009 5:10 pm 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

идд.

Наруто Крю фтв.

[The Roads of The Lords~]
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2009 1:46 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Super_Beast написа:
батееееееееееееее....................................неам коментар просто.....ще дам само тва " :doh: "

Не мога да не ударя едно x2 :confused:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 28, 2010 2:03 pm 
Аватар

Соме, смучеш.

Go back to your swamp.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 28, 2010 4:26 pm 
Аватар

Who, what,where? Ъ? Най-безмисленото нещо, което съм чел скоро -> загубихте ми няколко мозъчни клетки и ценно време за манга :death:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 04, 2010 9:25 pm 
Аватар

от прекалено много иронизиране на текста за да изпъкнете като малко по остроумни и накрая загубвайки целия си смисъл текста бих дал и аз едно :doh:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 07, 2010 5:44 pm 
Аватар

ми то нямам коментар,остава и аз да ударя едно х2 :doh:

МнениеПубликувано на: Пон Юни 07, 2010 10:37 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Тоя не пукна ли вече?

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 12:51 am 
Аватар

Сома му делнаха ацц-то, няма смисъл темата да съществува ;/

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 09, 2010 12:52 am 
Аватар
Мародераторче

Оставям я като архив,ако някой сметне може и там да я прати.
:lock:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]