|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:14 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 11, 2010 1:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=228.jpg) |
Nocturno |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Върховна глава! Невероятно надъхваща и затрогваща. Жертвата на Ал беше изключителен момент. Отдавна не съм се радвам толкова много ![:drunk:](./images/smilies/drunk.gif) . Да видим най-интересният хомункулус как ще постъпи. Очаквам да се жертва за "новооткритите" си приятели, макар че ми се ще да оцелее. Междувпрочен само на мен ли ми е жал за Гняв? П.П. Абе, арка няма да е за съжаление. На анимето му остават още 6-7 епизода, а и един коментар, към който в момента не мога да дам линк, защото не ми се зарежда ANN, също потвърждава съвсем наближаващия край.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 12, 2010 8:42 pm |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Уоу!!!!! Аз лично все още се надявам на поне още две глави, за да може да се отговори на въпросите, които останаха. Брадли и Лъст, според мен, си заминаха най-достайно в цялата манга...... не знам какво ще стане с Прайд, ама имам чувсвото, че поне Лин ще си се върне в страната си. Колкото до Ед и Ал, не го виждам как ще стане освен, ако баща им не измисли нещо. Тип да се жертва той.... или нещо от сорта.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 27, 2010 10:54 am |
Nocturno |
|
|
Samara, май нещо си се заблудила, Pride го пръснаха май в миналата глава. Всички хомункулуси, ако не броим Бащата, освен Greed измряха. На мен лично най-много ми хареса как умряха Pride и Envy. Достойно за имената си ако мога така да се изразя ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . Макар, че ФМА скоро свършва не съм чул за някаква конкретна дата. На някого от вас да му е попадала такава? При всички случаи се надявам на повече от 2 глави, защото и аз не мисля, че иначе всичко ще получи достоен отговор.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 08, 2010 4:09 pm |
Nocturno |
|
|
Вече, поне за мен, официално имаме дата кога свършва тази невероятна манга.
Както по-рано бях писал, анимето ще приключи с 64 епизод, който ще бъде излъчен в Япония на 4 юли. Излизането му ще съвпадне и с последната глава на Fullmetal-a, която ще бъде публикувана в юлското издание на Shonen Gangan.
По мой изчисления на мангата й остават още 2 глави.
Мдаа, определено ФМА е едно от заглавията, които не ми се иска да свършват. От друга страна това е една от най-последователните манги. Не смятам, че има дори и една глава, която да е "пълнеж". Не върви да я разводняват накрая. Чувствата ми наистина са смесени. ФМА ме въведе в света на мангата и анимето. Всеки месец я чаках с нетърпение. Невероятно интересно заглавие, което ще ми липсва.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 10, 2010 9:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19035_1519329389.png) |
loader |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Охо даже е над 100 страници, подобаващо ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) отивам да чета
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|