|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 11:21 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Ное 27, 2006 9:59 pm |
 |
nuclearwinter |
|
 |
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:33 pm Мнения: 1892 Местоположение: Im My Own World
|
Galadriel написа: Страхувам се: - от полазване от разни бубулечки (пищя кат разпрана)- от това да говоря пред много хора (странно, но всички ми казват че не ми личи и че говоря страшно спокойно) - кибичене пред дъската с ненаучен урок Понякога се страхувам от високо, а понякога ме фаща отвратителен параноичен страх от някого или нещо. Добре, че има хапчета за това.. 
Защо сички момичета се страхуват от бобулечки
_________________ HentaiLover
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Ное 27, 2006 10:53 pm |
 |
Super_Beast |
|
 |
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Perfect-Blue написа: от пришалеца.... like a precious flower....we are one...life is just begun..........life is just a constelight.....
еми тогава аз 6те вметна Predator...страх ме е да ми дере кожата  I dont wanna die like a bitch on the hands of predator..
its so Ironics
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Ное 28, 2006 12:50 am |
 |
LordHakera |
|
 |
Регистриран на: Вто Юни 06, 2006 9:21 pm Мнения: 410 Местоположение: The Twisted world of Lucy
|
Хм... Дядо Коледа, елфите му и Снежанка! Да не забравим и оня елен... Рузвелт ли му беше името, с червения нос... Ами Великденския заек?! Не, те всички са направили план да превземат света, като убеждават хората, че съществуват. Гледаш ги едни такива сладки, мили, усмихват ти се, предлагат ти подаръци... Ами отде знаеш, че в подаръка няма да има някоя бомба? Или по-лошо - чисто нов телевизор, чието дистанционно всъщност управлява ядрените оръжия на света и с всяко натискане на някое копче хиляди са избити от смъртоносната радиация. А те през това време се смеят във свойте анти-радиационни костюми и довършват плановите си за света, след като всички измрем - как ще оцветят небето в розово, как ще си построят замък от злато, което ще са взели от земното ядро... Те са Зли, казвам ви ЗЛИ! Искат всички да умрем...
...
...
Забравих да спомена и клоуните. Някак си грима и фалшивите физиономии винаги са ме плашили. Как може някой да се подлага на такова мъчение - да се гримира и после да си забива лицето в някакъв пай. Брррр, тръпки ме побиват ^_^
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Ное 28, 2006 1:37 am |
 |
chibi_chibi |
|
 |
|
nuclearwinter написа: Защо сички момичета се страхуват от бобулечки
Мухахахаххахааха, това кой го твърди? Аз познавам доста момчета, които изпадат в паника, акто видят бубулечка xDDD Един тези индивиди е особено страхлив, направо обира всички точки, като зърне насекомоподобно ^D^D^D
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Ное 28, 2006 1:41 am |
 |
LordHakera |
|
 |
Регистриран на: Вто Юни 06, 2006 9:21 pm Мнения: 410 Местоположение: The Twisted world of Lucy
|
chibi_chibi написа: nuclearwinter написа: Защо сички момичета се страхуват от бобулечки Мухахахаххахааха, това кой го твърди? Аз познавам доста момчета, които изпадат в паника, акто видят бубулечка xDDD Един тези индивиди е особено страхлив, направо обира всички точки, като зърне насекомоподобно ^D^D^D
Ем... Един от тези индивиди определено съм аз, но мен повече ме е гнус, от колкото страх. Имаше един филм "Звездни рейнджъри" май се казваше и откатко гледах този филм, всеки бът като видя някое насекомоподомно в главата ми се появява една дума: "SLIME" След това се появява една фраза - "There isn't an "Ill" loud enough" ^_^
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Ное 28, 2006 1:57 pm |
 |
dark_hero |
|
 |
Регистриран на: Пон Сеп 19, 2005 5:45 pm Мнения: 418 Местоположение: Somewhere in the universe
|
LordHakera написа: chibi_chibi написа: nuclearwinter написа: Защо сички момичета се страхуват от бобулечки Мухахахаххахааха, това кой го твърди? Аз познавам доста момчета, които изпадат в паника, акто видят бубулечка xDDD Един тези индивиди е особено страхлив, направо обира всички точки, като зърне насекомоподобно ^D^D^DЕм... Един от тези индивиди определено съм аз, но мен повече ме е гнус, от колкото страх. Имаше един филм "Звездни рейнджъри" май се казваше и откатко гледах този филм, всеки бът като видя някое насекомоподомно в главата ми се появява една дума: "SLIME" След това се появява една фраза - "There isn't an "Ill" loud enough" ^_^
....freak...(майтап;) ).....не разбирам от какво ви е страх или гнус....по малки от вас със стотици пъти....все едно някво 200-пъти по огромно животно идва при вас и почва да бяга от страх.....
_________________ Enjoy life. There's plenty of time to be dead. ------------ Който казва, че трудът е песен, нищо не разбира от музика.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Ное 28, 2006 7:10 pm |
 |
Galadriel |
|
 |
Регистриран на: Пет Сеп 15, 2006 8:32 pm Мнения: 747 Местоположение: Фуранкуфуруто но дайгаку
|
nuclearwinter написа: Защо сички момичета се страхуват от бобулечки
Ми щото са ужасни! С тия малки крачета, като почнат да ги мърдат...или като почнат да пускат слуз...блякс, има ли нужда да продължавам? И има и отровни на всичкото отгоре....
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Ное 28, 2006 7:21 pm |
 |
Enjyu |
|
 |
Регистриран на: Сря Окт 11, 2006 11:25 am Мнения: 734 Местоположение: ~•The Underworld•~
|
Galadriel написа: nuclearwinter написа: Защо сички момичета се страхуват от бобулечки Ми щото са ужасни! С тия малки крачета, като почнат да ги мърдат...или като почнат да пускат слуз...блякс, има ли нужда да продължавам? И има и отровни на всичкото отгоре....
True true... Като видя миризливка(най-вече тях мразя) и
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|