|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 9:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Millennium Actress (есен 2001) Публикувано на: Съб Юни 05, 2010 12:51 pm |
|
lolikiller |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 04, 2009 10:33 am Мнения: 517 Местоположение: postmodern madness
|
Заглавие : Sennen Joyuu / Millennium Actress Тип : Филм Жанрове : Action, Historical, Performance, Romance, Seinen, Thriller Година : 14.09.2001 Продукция : Madhouse, Bandai Visual, Genco, Kadokawa Shoten, Klock Worx, WOWOW Режисьор : Satoshi Kon Сценарий : Satoshi Kon, Murai Sadayuki Музика : Hirasawa Susumu ANN / AniDBFrom critically acclaimed director Satoshi Kon (Perfect Blue), comes the award-winning masterpiece, Millennium Actress. Known for his remarkable visual style, Kon seamlessly blends fantasy and reality into an exciting epic adventure of fate and destiny. Past and present collide as a film director discovers a mysterious key that unlocks the secrets of a legendary actress who vanished at the height of her brilliant career. ~ Изключително стойностен филм.
|
|
|
Заглавие: Re: Millennium Actress (есен 2001) Публикувано на: Съб Юни 05, 2010 1:03 pm |
|
Ryoka__ |
|
|
|
Нямало е тема?! Изключително творение на Сатоши Кон. Мисля да си припомня този страхотен филм в най-скоро време. добре че направи тема, за да ме подсетиш
|
|
|
Заглавие: Re: Millennium Actress (есен 2001) Публикувано на: Съб Юни 05, 2010 4:22 pm |
|
trancer4e4life |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Страшна работа . Много добре беше представено всичко.
|
|
|
Заглавие: Re: Millennium Actress (есен 2001) Публикувано на: Вто Сеп 18, 2012 12:19 am |
|
SN00KY |
|
|
Регистриран на: Чет Апр 27, 2006 4:02 pm Мнения: 1967 Местоположение: Кога ше пием бира?!
|
A.. ето още едно аниме на което съм проплаквал...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Millennium Actress (есен 2001) Публикувано на: Вто Сеп 18, 2012 10:54 am |
|
velush |
|
|
|
Някак циврещите мъжкари не ми звучат, като добра реклама...сега ще избягвам срещата ми с Millennium Actress още по усърдно .
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Millennium Actress (есен 2001) Публикувано на: Вто Сеп 18, 2012 11:23 am |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Ти губиш. Всъщност тази продукция най ми хареса от произведенията на Сатоши. А това дали човек ще се разплаче на филм, аниме и т.н. си зависи от човека. Просто някои хора са по-чувствителни. Примерно баща ми е толкова чувствителен човек, че на много моменти се разплаква, а пък аз съм напълно обратното - на нито един филм или аниме не съм проронвал и сълза. Той моят старец е като тоя Геня от анимето. П.С. Това ме подсеща да си издиря и саундтрака.
|
|
|
Заглавие: Re: Millennium Actress (есен 2001) Публикувано на: Вто Сеп 18, 2012 11:35 am |
|
velush |
|
|
|
KoP3Le7o Цитат: Ти губиш. Всъщност тази продукция най ми хареса от произведенията на Сатоши. А това дали човек ще се разплаче на филм, аниме и т.н. си зависи от човека. Ако мразя сълзливи истории...значи по-скоро печеля. До сега не съм чул никой да се е разплаквал на Tokyo Godfathers, Paprika или Paranoia Agent...и това са ми любимите Сатоши Кон-щини...а съм чел впечатления на всякакви хора (между тях и "плачльовци" ). Щом Millennium Actress е разплакало корав мъжага, като SN00KY ( )...значи шансът да ме избие на агресия към монитора/клавиатурата докато го гледам е адски висок. Освен това Millennium Actress спада към заглавията, които съм баннал от години поради подозрения в overdramatic overload...SN00KY просто е поредното доказателство.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Millennium Actress (есен 2001) Публикувано на: Вто Сеп 18, 2012 11:58 am |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Че за мен "Паприка" беше забавление, не се сещам къде да седне човек да реве... Иначе Актрисата си е доста смислено аниме, а на мен именно такива най ми харесват. Всъщност имаше и моменти тук, които ме накараха и да се засмея, а аз на анимета комедии не се смея.
|
|
|
Заглавие: Re: Millennium Actress (есен 2001) Публикувано на: Вто Сеп 18, 2012 12:48 pm |
|
velush |
|
|
|
KoP3Le7o Цитат: имаше и моменти тук, които ме накараха и да се засмея, а аз на анимета комедии не се смея. Искаш да кажеш, че само страданията на някой персонаж може да ти докарат усмивка ? Цитат: за мен "Паприка" беше забавление, не се сещам къде да седне човек да реве Това беше адски безсмислено изречение в контекста на написаното от мен по-горе... Исках да кажа, че уважавам изброените заглавия, точно защото не разчитат на изпържени до 11 емоции...за разлика от Millennium Actress, което го подозирам, че разчита на това.
BANG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|