|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:42 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Shiki (лято 2010) Публикувано на: Съб Май 01, 2010 2:05 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Заглавие: Shiki Жанр: Action / Horror / Mystery / Supernatural Тип: TV Епизоди: 22 Продукция: Daume Година: 8ми Юли 2010 Официален сайт: http://www.okiagari.net/AniDB / ANN Действието се развива в едно селце на име Сотоба, което е с популация 1300 човека. Но по време на това доста горещо лято, се нанася едно странно семейство в едно изоставено имение и в същото време започват се случват доста мистерии и доста хора започват да умират от селото по не ясни причини.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shiki (лято 2010) Публикувано на: Нед Май 02, 2010 12:58 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Ще се гледа, само да не се окаже простотия като Higurashi-то.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shiki (лято 2010) Публикувано на: Съб Юни 05, 2010 11:05 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Не е сменяна датата, още като пусках темата го имаше инфото за 26ти: "Note: An early preview was screened on June 27, 2010 in Tokyo, with 250 viewers being invited to attend it. The earliest television broadcast started July 9." Да добре Това е като при Nurarihyon, дето ще ходят да пускат 1ви и 2ри еп на специални места. Просто не се надявайте да се появат преди официалното излъчване. Ако беше PreAir - да, но така е много малко вероятно. и бтв от последния брой на Newtype
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shiki (лято 2010) Публикувано на: Пет Юли 09, 2010 12:28 am |
|
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
та така Horror аниме с леки елементи на комедия нищо ново под слънцето арта е леко специфичен и лично мнение не е подходящ за horror аниме, въпреки че може и да греша . Като цяло обаче исторята ме грабна искам да видя какво ще стане! Sound track-овете също ми допаднаха Опенинга радва . И като заключение първи епизод ми хареса чакам следващите
|
|
|
Заглавие: Re: Shiki (лято 2010) Публикувано на: Пет Юли 09, 2010 1:36 am |
|
Ryoka__ |
|
|
|
Хорър комедия? Не долових абсолютно никакви комедийни елементи. Като цяло първия епизод - добър. Но какъв е тоя character design? Героите притежават допълнителен чифт уши, само че животински. И то направен от косите им. Интересна естествена форма притежават тея коси Общо взето видът на героите не ми хареса. А и изродското куче е много яко. Напомня за Денсукe от Dennou Coil
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|