|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 5:35 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Hyakko (Есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 08, 2009 4:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8009_1281383381.gif) |
Ryoka__ |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
След като го изгледах бих казал, че стана едно от любимите ми от 2008 г. Всички героини бяха уникални (най-вече Торако), също и брата на Торако заедно с другите двама образи, докато се влачеха след класа на наще момичета Последните два епизода бяха в малко по-различна атмосфера, но отново си бяха на ниво. Мангата мисля, че продължава да си излиза, тъй че и аз се надявам на продължение
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hyakko (Есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 21, 2009 6:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Последния еп дойде ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) , но пък беше страхотен завършек ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) 10/10 за това прекрасно аниме, което стана фаворита ми за 2008ма ^^ Напълно си заслужава втори сезон, но дори и да няма това не би променило очарованието му Това аниме постигна онова, което не се отдаде на Azumanga Daiou пп. Момента с целувката между Торако и Сузу ще остане навеки в сърцето и ума ми
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hyakko (Есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 22, 2009 10:23 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Може ли някой да ми обясни, как толкова много идиотщини накуп могат да ме изкефят така яко?
Никой не спомена страхотната музика (ако игнорираме дебилния джей-поп от интрото и аутрото, но това си го правим по подразбиране). Страхотна беше и изродската махо-шоджо пародия след финалните надписи на епизода предшествуващ епизода, в който братчето се появяв за първи път.
Чудя се как ли би възприел Hyakko някой, който не гледа анимета и не е запознат с пародийния характер на аниме комедиите (да не говорим, че няма да е запознат и с нещата, които те пародират). Дали ще го намери за толкова смешно, колкото ни изглежда на нас?
ПП Целувката между Сузу и Торако беше уникална с това, че и двете не я искаха истински. Торако просто си дрънкаше безотговорни глупости, както винаги, а Сузу не че искаше толкоз да я целуне, колкото просто реагира първосигнално и праволинейно. Такъв вид глупост е страшно характерна и за двете.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|