|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 8:11 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Ное 26, 2006 9:07 pm |
 |
chibi_chibi |
|
 |
|
Хммммм, едно време като постнах в тая тема, писах само за фобиите си в общи линии, ама гледам, че много хора са писали за душевните си терзания, та реших и аз да споделя ^^
Страх ме е: - да не загубя хората, които обичам - нямам предвид само смъртта, макар че тя е най-лошият вариант. Просто вече ми е някаква душевна болка, защото лека-полека, поради една или друга причина, всички важни за мен хора ме предават, разочароват или ....си отиват. - да изгубя надеждата за осъществяване на мечтата ми, тъй като напоследък осъзнах, че все повече се отдалечавам от постигането й; - да изгубя контрол - мразя да избухвам -_-''' ; - да не нараня важните за мен хора; - да не ми мине животът, без да се усетя ;D ; - да не разбера кога съм излишна и да се натрапвам; - да остана/съм сама. Може да звучи смешно, но още ми е трудно да приема спокойно самотата / сигурно е от възрастта xD/. Обаче искам да се похваля, че се опитвам да свикна с мисълта и може би скоро ще съм готова да продължа напред, макар и сама ^^.
Мога да обобщя горното така - аз съм голям егоист и май всичките ми страхове са свързани със собствената ми личност...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Ное 26, 2006 9:19 pm |
 |
chosef |
|
 |
|
dark_hero написа: че защо му е на Бог да се страхува от нещо?
От лекарства срещу шизофрения???
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Ное 26, 2006 10:10 pm |
 |
Dark Cloud |
|
 |
Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 9:41 pm Мнения: 349 Местоположение: Unknown
|
Имаше време,когато си мислех,че ме е страх от тъмното.Сега разбирам,че ме е страх какво може да има в тъмното.
Един път припаднах като ми взимаха кръв за проба,ама тва беше момента слабост  .
Иначе-страх ме е от жаби(гнус по-скоро).Страх ме е и дане се издъня във някоя много важна задача.
_________________ In the land of the blind, the one-eyed man is king
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Ное 27, 2006 11:39 am |
 |
nuclearwinter |
|
 |
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:33 pm Мнения: 1892 Местоположение: Im My Own World
|
TheDutyCalls написа: Страх ме е от ку4ета и МНОГО ГИ МРАЗЯ :ежил: :ежил: като малук мн ме хапаха ама сега ги ритам (но пак си ме е страх :идеа: )
Защото ги риташ затова те хапят аиде не ги ритаи и да видим дали те хапят аз никого не удрям животни(с намерение) и никога не са ме хапали.Последваи моя пример
_________________ HentaiLover
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Ное 27, 2006 9:34 pm |
 |
Galadriel |
|
 |
Регистриран на: Пет Сеп 15, 2006 8:32 pm Мнения: 747 Местоположение: Фуранкуфуруто но дайгаку
|
Страхувам се:
- от полазване от разни бубулечки (пищя кат разпрана)
- от това да говоря пред много хора (странно, но всички ми казват че не ми личи и че говоря страшно спокойно)
- кибичене пред дъската с ненаучен урок
Понякога се страхувам от високо, а понякога ме фаща отвратителен параноичен страх от някого или нещо. Добре, че има хапчета за това..
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|