OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMG! новия чаптър цепи мрака най-добрия чап от новата арка според мен ...let me wipe my ass ... they were jiggling like crazy
...нямам търпение да направят аниме по мангата, сигурно ще е по смешно от Gintama и OP взети заедно а и адски много ме кефи това, че никога не знам какво ще се случи всяка следваща глава... за разлика от повечето шонени напоследък... уникален сценарий, тамън си викаш "са ще стане това"... и се случва нещо тотално различно... ...след цяла нощ зубрене на закони тая глава ми дойде като трети ред бул КУЛТ
The MK5's specialty:lose in one page тея са най мизерните хахахах . Става чаптъра ,но очакваме следващия да видим какво ще направи тоя Мики. Дано има пак такива сервиси
Публикувано на: Пон Юни 14, 2010 12:13 am
Logrus
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
Did you like my afterimage ... най-големия идиот е тоя Ога . Според мен шефа на Мики е демона дето се крие в уяилището просто е некфа има и немогат да го усетят .
Публикувано на: Нед Юни 27, 2010 12:02 pm
Pinko
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 57 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения