|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 14, 2010 3:55 pm |
DARK MASTER |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 08, 2007 12:11 am Мнения: 1194 Местоположение: UK
|
Naruto написа: Не и официален http://mpc-hc.sourceforge.net/media-pla ... #languages . Иначе имаше не пълен за няква стара версия което така или иначе няма да свърши работа. Мерси поне знам че са правили такива официални добавки. И значи май е време някой да направи и на BG. Щото почти всеки себе уважаващ се аниме фен ползва CCCPто с MPCто от него.
_________________ And wrath shall pour, from mouths of steel, on spawns of Satan!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 30, 2010 4:29 pm |
kalata23 |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Ще ги пробвам тия кодеци, че като пусна гома и като пусна някой mkv файл върви-върви-върви анимето и спре (не всички ама на Самурай Чамплу).
ЕДИТ: Не ми насича на епизодите (аригато).
_________________ Азь буки веди глаголи добро есть живете дзело земле иже како люде мыслите наш он покой ръци слово твърдо
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 31, 2010 1:12 am |
![Аватар](http://i305.photobucket.com/albums/nn227/IvCHoy/Profils/ivcho-av.png) |
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
Препоръчвам ти да ползваш MPC, а не GOM когато гледаш Анимета (.mkv) ^^
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 31, 2010 2:14 pm |
kalata23 |
|
|
Ми не искам да се бъкам с хиляда плейъра. Пък и с ГОМ гледам всичко. А откакто махнах к-лайт и сложих СССР, нямат грешка аниметата.
_________________ Азь буки веди глаголи добро есть живете дзело земле иже како люде мыслите наш он покой ръци слово твърдо
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 31, 2010 3:52 pm |
![Аватар](http://i305.photobucket.com/albums/nn227/IvCHoy/Profils/ivcho-av.png) |
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
Съгласен съм с Теб! И аз като Теб не обичам да имам хилядите плеяра и прочие... Обаче има нещо, което малко хора го знаят. Гом-а не чете ASS субтитри (конвертира ги в .srt). Не, че има лошо в това де, обаче когато дадена групата е направила субтитрите в ASS и ги е пъхнала в контейнера (.mkv), а след това ти си пускаш това .mkv със ГОМ, няма да ти излезне това, което те са сложили вътре като визия, а ще ти излезне просто .srt ^^ Не знам дали ме разбираш какво искам да кажа, но все пак~
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 31, 2010 7:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40.jpg) |
Naruto |
AnimeGod |
|
kalata23 написа: Ми не искам да се бъкам с хиляда плейъра. Пък и с ГОМ гледам всичко. А откакто махнах к-лайт и сложих СССР, нямат грешка аниметата. То Гом ползва собствени кодеци та кво си махал и слагал едва ли е от значение. Освен ако не ползваш друг плеар. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) ps. Предполагам има настройка за изключване на собствената подръжка на субтитри и слагането на външен филтър (VSFilter). Така би трябвало да се избегне проблема за който говори Ивчо. Другия момент е свързан с х264. Може да се ползва CoreAVC.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 01, 2010 10:19 am |
kalata23 |
|
|
Абе първо ГОМ ми е някак по-стегнат. Мплейъра или както беше там, мн ръбат и мн кофти ми са горещите клавиши. Второто което е, единствения проблем, който съм получавал при субтитрите е, да не ми излизат вградените в мкв. Това го оправям от настройките на филтъра, където махам една отметка за mkv. Относно що слагам кодеци? Защото гом има много проблеми с mkv. За филми обаче е идеален (ави/мпг) И благодарение на СССР вече гледам всичко.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 30, 2010 7:40 am |
kalata23 |
|
|
За сега нямам проблеми с гледането на анимета.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 09, 2010 4:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
а де... време и аз да се разпиша тука със запитване... такам... еми... как всичко си вървеше нормално и изведнъж като пуснах следващ епизод и почна да ми слага един ченгел диагонално през екрана и след това да ми дава зелен екран... някакви идей от какво може да е това и как да го оправя?
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 09, 2010 6:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40.jpg) |
Naruto |
AnimeGod |
|
Може и да не е доизтеглен следващия епизод.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 09, 2010 6:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
мне... на всякви епизодчета ми го вадеше тоз проблем просто си пусна някво видео - всичко нормално, после си пусна следващо видео - зелено... иначе... след неколко кратни преинсталирания на кодеци, player-чета, драйверчета, които с нищо не помогнаха - пак си даваше зелено... и... май взе че се оправи от самосебеси о.О
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|