|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Май 27, 2010 5:54 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Повече ми хареса от предните глави макар че 90% беше същото само видяхме как Гин си играе с Ичиго - това бягай за мен беше че ще го гони да го ръчка с меча Само ме притеснява че спомена за маската на Ичиго и че само толкова му давала като сила - да но не го прецакат и него с някаква ужасна холофикация макар че като гледам Тоусен и Айзен какви "красиви" бяха просто ... (ок Айзен е поради хьогокуто или както там се пише ама те и другите заради него са ги получили съответните сили). Най-се дразня че това е по-разтеглено и противно от битката на Ичиго с Улкиора - там поне не повтаряха едно и също 7 глави деба... така както е тръгнало Кубо ще стигне до 10 със една и съща простотия. Пак ще го кажа хареса ми повече от предните глави на Блийч, но само толкова предполагам че се дължи на не чак толкова интересните глави тази седмица от Наруто и ОП.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Май 28, 2010 6:33 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ъъ, да, Гин откакто се появи е любимец на всички и ВСИЧКИ очаквахме от тогава още да е предател и още го очакваме... и това се обсъжда и повтаря за безброен път вече... Но ако бях на Ичи щах да поседна с него да погледам малко Иначе единственото яко на белината в последните 2 чаптъра, което изкарва мангата над останалите две е... Йороичи <3 Give it up, i know u dudes... ;0 Мацката + Урахара + тайнствения пич-баща + Гин на едно място бошлаф... всичкото хубаво на тая манга в момента е пред очите на читателите. Друго няя, ама сичко което има е изнесено и си има скрийнтайма... кефи та, как няя кефи.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Май 29, 2010 9:17 am |
|
kael_thas_II |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 29, 2007 5:02 pm Мнения: 259 Местоположение: Glojene / Vrachansko
|
EveneshBL написа: PFFFT Getsuga Tenshou Bloodline :'D Мдаа , по-големо усиране нема накъде.И кво става ,сигурно Зангетсу има брат близнак И що подяволите всички се бият без Банкаи,( изключвам Ичиго-Гин битката). Кьоораку и Укитаке сигурно са преписали и те на матурите ,та са влезли у Соул Сосаети,а Ямамото понеже е основател никои го не боли дали има Банкай или не Да не започвам темата за Хоогиоку-то че ако се намери некои да обясно като хората кво е ,що е и най вече в какво си е пожелал да се превърне Айзен ,та от неколко чапа само мутира... евала.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/kael_thas_II Imagination is more important than knowledge (Albert Einstein)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|