|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 8:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юни 30, 2006 8:50 am |
ShApEsHiFt3r |
|
 |
|
Хмммм... аз току що се замислих малко по- сериозно...
Мисля че ме е доста страх да се ядосвам... по начало съм много спокоен човек, но ядосам ли се направо имам чувството че забравям кой съм... особено когато се сбих 1 път в 5 клас... оня така ме ядоса и аз му се нахвърлих... и след това сичко е blank. Не мога да си спомня нищо от как го набих обаче чувството да не можеш да си спомниш абсолютно нищо от приблизително 1 час от един ден на училище е много странно и неприятно
И все пак контрольорите са много страшни
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Юли 05, 2006 2:35 pm |
 |
elyon |
|
 |
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Ами страх ме е от високото (дядо ми живее на 11 етаж и не смеех да излязя на терасата за повече от 2 минути-страх  .Добре че после остъкли терасата  )
Имам и един доста непостоянен страх-от паяци и многокраки буболечки  Това значи ,че ту ме е страх,ту не ми пука.Може единия ден да се побърквам при мисълта за паяк или хлебарка , а на другия-да седя и да го гледам как лази (стига да не е към мен,разбира се  )
Освен това си остава и страхът от липса на анимета
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Юли 06, 2006 3:57 pm |
 |
NaruEikou-chan |
|
 |
|
ммм страх ме от провал и от допускане на грешки....
за други неща мяй не ме е страх...
за високо - аз съм си маймуна по рождение
буболечки - гнус ме е, щот някои от тях носят зарази...
фобии - нямам...
от кучета котки и там други животинки - не (е една мечка ако ми се изправи може и да ме жегне....бая  )
ааа и още нещо...имам панически страх от това да порастна на височина...просто ако и с 1 см порастна ще се гръмна.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юли 07, 2006 12:15 am |
 |
Vlado-san |
|
 |
Регистриран на: Чет Юни 22, 2006 5:01 pm Мнения: 659 Местоположение: В свят на побърканяци
|
kira наистина си много крайна даже прекалено  Моят страх представлява може би.....а бе не бих искал да остана сам,въпреки,че имам малко приятели това ме притеснява защото сам имал такъв момент в който сам бил без никакви приятели и ми беше мн тежко даже не излизах и на вън
_________________ Какво е Вижуал?
pesh написа: еми не знам кво е да си мъж и да се обличаш като жена, иам чуството, че тия момчета ходят и с тампон, но не знам къде си го завират.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Ное 26, 2006 1:19 pm |
 |
cruel_angel |
|
 |
Регистриран на: Пон Окт 30, 2006 10:59 pm Мнения: 106 Местоположение: някъде при истината...
|
доста сме май теа дето не могат да виреят на високо...
тва ми е просто най-големия страх... като погледна от някое високо място надолу просто усещам как ме дърпа нещо надолу и имам чувството че ще падна... това е страха, който просто няма да мога да преодолея...
иначе ме е страх от буболечки... ми гадни са, кво да направя... ама това се преодолява...
друг голям страх ми е мъчителната смърт, като за такава смятам задушаването, удавянето и всякакви такива...
ми... май е САМО това...хахахахаха
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|