|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:23 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 21, 2010 6:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ми съжалявам, да се включа с мойто черногледство, ма и мене вече ми се струва, че Сабо е грой като Кинджиши.. измислен през последното дву-тримесечие, да не казвам седмици ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) И са изведнъж ше вкарат спомени с него и истории и верно ш'се окаже клечка. Радвам се, че Логрус бе прав. Сега ще е интересно и дали той си е запазил волята или е бил пречупен... И все пак е от носа на Ода ;0 Споменаването на Тенрюбито беше да ни се закове вниманието и да ни се намекне, че тия си живеят в Иист блу голяма част от тях. Valk0v, Сабо е син на кралски гражданин. Т.е. човек живеещ в кралството. А тенрюубито са кралете така да се каже. Баща му искаше от него да стане готин и учен, някоя тенрюбито да го хареса и като се обвържат и те ще станат част от тенрюбито съответно и край с работата и нормалния живот.. Бати готиния момент беше като Лъфи и Ейс си бръкнаха в носовете.. ма нещо и Ода взе да го прави...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 22, 2010 8:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5109_1309157704.jpg) |
Valk0v |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Какво значи кралски гражданин, че не мога да го разбера. Малко ми е объркано, но карай. Анимето като стигне до тука може би ще разбера ![:kicking:](./images/smilies/kicking.gif) Edit : ок мерси за пояснението
Последна промяна Valk0v на Нед Май 23, 2010 9:58 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 27, 2010 12:13 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Нещо не ми хареса чапа и се дразня,че не знам защо.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 27, 2010 12:47 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34184_1242734472.gif) |
Pinko |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
И аз като Rampage - може би очаквах повече от тази глава, а те ни занимаваха с доведеното лапе гений на Сабо така де доведения му брат. После с Блуджам как гори боклука нашите лежат в къщата си реакции че боклука гори и накрая Драгон - там със сабо беше приятно - само Ода да не се метне в арк за Драгон сега че ще е тъпо искам да е по-нататък. Определено загубих интерес към тези спомени и това което става със тази глава - предните ми бяха интересни ама тази ![:confused:](./images/smilies/confused.gif) дано това да е предпоследна или последна глава и затова Ода да бави така ама знам ли.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 27, 2010 10:14 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=228.jpg) |
Nocturno |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
На мен пък най-накрая нещо от тази предистория да ми хареса ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Появи се драматизмът, който е характерен за миналото на героите в ОП. Моментът, когато Сабо се срещна с Драгон беше много затрогващ, а и мисля съдбовен за него. Както всички знаем ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) , Ода не убива лесно героите си и мисля, че малкият няма да е изключение от правилото. В лицето на бащата на Лъфи виждам спасителят му, който ще го отърве от съдбата да е леке до края на живота си, а няма да се учудя ако Сабо дори се окаже някой от революционерите, които сме виждали досега. Досега винаги съм се чудил защо Драгон не се намесва срещу маринките, а това че така и не взе участие в битката им с Широхиге много ме разочарова. Все си го представях как се появява "на бял кон" и спасява положението (в крайна сметка добре, че не се появи). Явно обаче той се бори изрично срещу правителството, което е логично предвид, че е "революционер". Да, освен крака на Ива чан ми се стори, че видяхме и Мр. 1, макар че той е от западното море.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|