Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:16 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 31 от 50 [ 741 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Пет Май 21, 2010 4:36 pm 
Аватар

И ма немене много скапано ми се струва, не само царството ами и цялото детство на Лъфи.

Изключително зле е тая флашбек.

МнениеПубликувано на: Пет Май 21, 2010 6:46 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ми съжалявам, да се включа с мойто черногледство, ма и мене вече ми се струва, че Сабо е грой като Кинджиши.. измислен през последното дву-тримесечие, да не казвам седмици :roll: И са изведнъж ше вкарат спомени с него и истории и верно ш'се окаже клечка. Радвам се, че Логрус бе прав. Сега ще е интересно и дали той си е запазил волята или е бил пречупен... И все пак е от носа на Ода ;0 Споменаването на Тенрюбито беше да ни се закове вниманието и да ни се намекне, че тия си живеят в Иист блу голяма част от тях.
Valk0v, Сабо е син на кралски гражданин. Т.е. човек живеещ в кралството. А тенрюубито са кралете така да се каже. Баща му искаше от него да стане готин и учен, някоя тенрюбито да го хареса и като се обвържат и те ще станат част от тенрюбито съответно и край с работата и нормалния живот..

Бати готиния момент беше като Лъфи и Ейс си бръкнаха в носовете.. ма нещо и Ода взе да го прави...

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 22, 2010 8:40 pm 
Аватар

Какво значи кралски гражданин, че не мога да го разбера.
Малко ми е объркано, но карай. Анимето като стигне до тука може би ще разбера :kicking:

Edit : ок мерси за пояснението :D

Последна промяна Valk0v на Нед Май 23, 2010 9:58 am, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 22, 2010 11:22 pm 
Аватар

Херцог, крал, принц, някакъв заможен придворен - от благородно потекло.

Сабо го приемам много по- лесно от Лъвчо и 10тия филм - не стига че е нов ами и цял филм за него ... дано поне е як.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 23, 2010 11:53 pm 
Аватар

мммм харесва ми как поставят въпроса за класовото разделение "хората на боклука" и "благородницте"
кои са добрите и кои лошите, малко истъркано но върши работа, все пак центъра на всичко е сабо. донякаде това е неговата пред история, той краде шоуто. дали ще го убият или затворият, че може и да го променят и да загърби луфи и еис
:3 хубава залагалка, кефи ме

МнениеПубликувано на: Пон Май 24, 2010 10:24 am 
Аватар

Хм сега като се замисла Лъфи може да реши да потърси и нагости другия си брат. :lol:
Изобщо вкарването на Сабо дава много голямо поле на деиствие, което супер много радва. Единствено Ода успява да вкара успешно персонажи, които да дават естествено добро продължение на мангата. Ако може да продължи така и 2000 чаптъра на тази манга ще са малко. Надявам се въображението на Ода да не стига своя краи.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 24, 2010 12:29 pm 
Аватар

Съдейки досега как пише Ода, Сабо премахна до последната капка у мен, съмнението че мангата ще завърши с тази арка. Така че. ... хайде да събира екипажа и да продължават приключенията :drunk:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 24, 2010 2:26 pm 
Аватар

Сабо ще пукяса на острова като им помогне да избягат например..

Нещо ми се върти из главата че Луфи като повтаряше че трябва да спаси големия си брат се изцепи някъде че му е единствен и за тва толкова иска да го спаси ама сигурно не.

МнениеПубликувано на: Пон Май 24, 2010 2:33 pm 
Аватар

Дам стига да не е била грешка в превода го имаше това, не помня къде точно беше дали при бабката на Амазон лилиили по време на ИД или Войната, но каза нещо такова. Пък и от самото представяне от 1вата глава на тези спомени си мислех че Сабо ще умре нямам идея защо. Може и да е жив и да е станал супер гад който не му пука за никого вече.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 26, 2010 11:51 pm 
Аватар

http://mangastream.com/read/one_piece/99305628/1
Ето я и новата глава.
Изненада ме корицата незнайно защо Смокер и мацката която се сперчка с Бон-чан при Арабаста, до самия чап доста добър появи се Драгон което ме изненада явно има поне още 1 макс 2 чаптара до края на флаша :)

МнениеПубликувано на: Чет Май 27, 2010 12:13 am 
Аватар

Нещо не ми хареса чапа и се дразня,че не знам защо.

Цитат:
Evility написа:
Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... :lol:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 27, 2010 12:47 am 
Аватар

И аз като Rampage - може би очаквах повече от тази глава, а те ни занимаваха с доведеното лапе гений на Сабо така де доведения му брат. После с Блуджам как гори боклука нашите лежат в къщата си реакции че боклука гори и накрая Драгон - там със сабо беше приятно - само Ода да не се метне в арк за Драгон сега че ще е тъпо искам да е по-нататък. Определено загубих интерес към тези спомени и това което става със тази глава - предните ми бяха интересни ама тази :confused: дано това да е предпоследна или последна глава и затова Ода да бави така ама знам ли.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 27, 2010 10:14 am 
Аватар

На мен пък най-накрая нещо от тази предистория да ми хареса :lol: .

Появи се драматизмът, който е характерен за миналото на героите в ОП. Моментът, когато Сабо се срещна с Драгон беше много затрогващ, а и мисля съдбовен за него. Както всички знаем :), Ода не убива лесно героите си и мисля, че малкият няма да е изключение от правилото. В лицето на бащата на Лъфи виждам спасителят му, който ще го отърве от съдбата да е леке до края на живота си, а няма да се учудя ако Сабо дори се окаже някой от революционерите, които сме виждали досега.

Досега винаги съм се чудил защо Драгон не се намесва срещу маринките, а това че така и не взе участие в битката им с Широхиге много ме разочарова. Все си го представях как се появява "на бял кон" и спасява положението (в крайна сметка добре, че не се появи). Явно обаче той се бори изрично срещу правителството, което е логично предвид, че е "революционер".

Да, освен крака на Ива чан ми се стори, че видяхме и Мр. 1, макар че той е от западното море.

МнениеПубликувано на: Чет Май 27, 2010 12:57 pm 
Аватар

Къде пък го видя Мр.1 :shock:

МнениеПубликувано на: Чет Май 27, 2010 1:05 pm 
Аватар

Mr. 1 не съм го видял. Засега видях някого, който много прилича на него - 15 стр. / 3 панел

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 31 от 50 [ 741 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]