|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 9:22 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 27, 2006 10:52 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Ми мен ако питаш, хънтърите просто си се целеха в него... тъй като са професионалисти вероятно знаеха как да се справят с +Анима и Кимункъли.... Иначе силно се съмнявам Сенри да тръгне с Кристал, най-малко да дадът още една част от миналото му, но той не би зарязал Кооро и останалите Сенри си е достатъчно готин сладур за да не направи такава глупост.... много би ми харесало в края на мангата, да речем да има някаква глава, в която да ги дават всичките след една-две години (на кого какво му се е случило, дали все още са заедно.... абе, с една дума, искам да чета още глави, пък краят ще си бъде такъв какъвто го е измислила авторката)
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 17, 2007 6:48 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
38 глава беше доста добра..... всичко свързано със Сенри е интересно.... поне неговата история (минало) се разнищи най-бързо от
всички останали герои (предполагам, че нататък ще разберем още нещо за Нана). Обаче доста ми хареса как Сенри набързо се справи с бандитите, сега остава да разберем и как са го усмирили след това....
Надявам се този път да не се бавят с главите както с 38....не ми се чака още 2 месеца
А Хъски 100% ще се окаже я някой благородник, я син на краля
Нали споменаха, че някакъв богаташ от Стея се е заинтересувал от него и пратиха "рибката" към столицата...
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 17, 2008 5:40 pm |
|
TheAncient |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 28, 2008 3:21 pm Мнения: 54 Местоположение: Варна
|
Цитат: я син на краля
Дааaaa така е. След разясненията в последните глави...
Мангата е много хубава и всички герои(Главните де ) са ми симпатични. Историята е приятна и сега взе да става(Че то отначалото си е ) супер интересно.
Обаче от Април месец не е имало нова глава... Последната излязла, която видях беше 42. Аз чета от един сайт и там за заглавие на статията за +Anima, има снимка(От корицата) на 10 том. Някой да знае защо няма нови глави?
Edit:Само аз ли още се интересувам от тази манга ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|