|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 12:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Май 15, 2010 2:11 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Цитат: повечето физически закони се нарушават Nocturno искам да извадя тази твоя мисъл от контекста за да отбележа нещо, което много харесвам в ОП и като цяло ми липсва в много други шонени. В ОП не се нарушават физическите закони. Защото света на ОП не е нашия свят и съответно се движи по подобни, логични, но и различни закони. И на мен лично ми харесва това, че "Луфи като победи някой от лошите изпарява от тях всякаква желание за злини и ги ридиймва един вид", защото ми напомня на книгите на Карл Май и приключенията на Олд Шетърхенд, които ме запалиха и по литературата като цяло
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Май 18, 2010 5:54 pm |
|
SnaikBG |
|
|
Регистриран на: Пет Юни 27, 2008 10:40 am Мнения: 1102 Местоположение: Някъде Между Измеренията
|
Nocturno написа: Ехааа. Много сложно ми се струва, пък и не върви сега Ейс да възкръсва. По-скоро нямаше да го убиват. Eми до някаде е така но в крайна сметка това все още се води Shounen и изведнъж така да убият WB и Ace пък и чесно казано тези Flashback's някак изобщо не ми се връзват в крайна сметка ни беше достатъчно ясно колко дълбока е връзката между Ace и Luffy така че не виждам пречина да ни ги показват освен ако не искат да ни запознаят със Sabo което естествено води до заключението че ще го видим за вбъдеще и евентуално ще се присаедини към екипажа ? стига разбирасе да не се окаже че са го убили
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Май 19, 2010 11:55 pm |
|
Pinko |
|
|
|
http://mangastream.com/read/one_piece/67373685/1Корицата е приятна Размениха си алкохола - братя са дали това е последната глава от флабек-а? Имаше много забавни моменти Доста се посмях сега ми е интересно какво ще стане другата седмица. Забравих един от най-веселите моменти - когато Луфи се опитваше да направи Гому Гому но Пистол - и се цапна в мутрата Зарадвах се че Сабо не е син на Тенрюбитата. Може да се ожени за такова маце иначе не виждам защо ги споменаха в края на 584.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Май 20, 2010 7:06 am |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Чапа беше много приятен и забавен, изненадах - Ода пусна 19 страничките Гарп е бати пича - показва им изглежда кой е шефа (няма нужда от 100 битки на ден) - само с по един шамар и залягат А не можах да разбера сега Сабо какъв е ? Син ли е на тенрююбито или тия са някакви "рояли" демек тоз е цар а Сабо е принц (нещо като Виви и т.н.) Лъфи е най-големия връзкар с това аниме
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Май 20, 2010 11:58 pm |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Все още се надявам Sabo да умре. Ace не го спомена в предсмъртното си "кажи на еди~кой~си, че бла~бла." Значи трябва да е мъртъв, според мен. Което значи, че ще има още с тоя flashback От историята - нищо интересно. Някъв голям град... не - Царство, дето до ся нищо не се беше чуло за него? Ода си ги вади от носа вече.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|