Дам новите глави къртят ама ми е интересно тоя 6тия Хорсмен толкова ли е як че се спекаха всички. Пък и мацето явно и тя е една идея по-силна от всички лошковци там.
Заглавие: Re: Beelzebub
Публикувано на: Нед Май 16, 2010 1:43 am
Dypeshnik
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
Тъкмо ми стана интересно и бам, последния излязъл чаптър....тъжно исках да видя какво ще се получи, дали ще продължат битките или ще спрат за момент и ще отложат за друг път.
Копелета правят се на важни и силни пък накрая изключиха Ога и приятели нямам търпение до следвъщия чаптър пък камоли до момента в който наритат задника на Цайси-kun/san/chan
Публикувано на: Вто Май 18, 2010 5:14 pm
Dypeshnik
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
Няма да минат така тънко. Изключат ли ги все едно си просят боя, само как се правят на примерни деца, а е ясно че адски много ги сърби да се почешат един на друг...
Публикувано на: Вто Май 18, 2010 6:20 pm
loader
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
Нека ги изключат, на наще ако им пукаше щеха да идат след тва да ги и набият, поне няма да ги е страх от изключване Ама като ги знам, само слабите ще тръгнат да се бият..
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
Заглавие: Re: Beelzebub
Публикувано на: Пон Май 24, 2010 11:59 am
deathrazor
Момента с уговорката и как точно 2ма индивида не слушаха за какво се говори и рекациите им после "Може ли да ги пребием сега" както и реакциите от появата на Хилда ме скъсаха от смях Готина глава Много готина.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения